Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?

Смятате ли че кръчмаря е прост?

  • Да

    Votes: 17 37.8%
  • Не

    Votes: 14 31.1%
  • По прост от него не мисля че може да съществува!

    Votes: 14 31.1%

  • Общо гласове
    45
От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Човек .. ти си .. whatever ;]

А тъй, Томов! Засмей се и да си действаме по задачите. Ако не искаш да си сътрудничим, поне да не си пречим. Предлагам да спрем с нападките и да си приказваме все едно, че нищо не е било. Вярвам в мирното съвмествно съществуване...whatever (както и да е)...
 
От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?

Четири страници тема за някой, който не заслужава и два реда. Предлагам отсега нататък никой да не пише нищо за психото, да не му отговаря на постовете и да го игнорира. Колко смахнат трябва да си за да смяташ, че магистърската степен е нещо кой знае какво? Много хора тук имаме такава степен и знаем езици, но не пишем за това във всяко второ мнение. Продължавам да твърдя, че не е прост и тъп, а просто природата го е ощетила откъм елементарни умения за общуване и социализация. Жалко, че няма лечение и положението е безнадеждно. Заболяването на този тип е описано тук.

Чепик, много си далече от истината ;) част от тях биха престанали, но по-голямата част нямат необходимата воля да игнорират някой, който им показва, че не са прави и ги разбива при всеки пост :) За едно такова надскачане на егото, каквото говориш, се иска повече тренинг, повече разбиране на нещата.
А за магистратурата - ами не, не е за хвалба, но е аргумент, че човек не може да е глупав, щом е защитил магистратура, вишист е, преподавател и пр. Колкото до СОЦИАЛИЗАЦИЯТА, младежо, аз съм се социализирал и продължавам да се социализирам сред:
-македонци
-татари
-българи
-либийци (араби)
-тайландци
-корейци
-китайци
-руснаци
-австралийци
-американци
-още няколко етноса, които не са ви познати, вероятно...Това предполага усвояване на различни култури, преминаване на езикови бариери...Така че моята социализацията е добра ;) Нямам проблем с никакви раси, възрасти, нации, полове...А и бързо мога да превключвам, в случай на нужда.
Иначе, сигурен съм, че и тебе да те обиждат няколко човека, няма като Христос да кажеш - "Ха, сега ударете ме и по другата буза!", а ще се браниш, нали така? Особено, ако не си заслужил по някакъв начин толкова невъзпиание, обиди, заплахи и т.н. Това си е УМЕНИЕ - да можеш да се поставиш на мястото на другия (в случая на мое място)...
Ето защо, твърде фриволно е да преценяваш една нормална, законна реакция като защита от нападките, като психопатологичен проблем. Е, не всеки може да е учен, но поне трябва да се опитва да не е глупав
 
От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?

Ейй добре че го баннахте тоя дебил, тоя очевидно си няма друга работа :)

ЧАО ЧИЧЕ, УСПЕХ НА КРЪЧМАТА !
 
От: От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?

Малеее тоя яко го пера съчмата. Поговорката ми за лудите излезе вярна. :wink: Вчера ме нямаше - отървал съм шоуто. Мислех да не отговарям, че няма смисъл ама ще кажа това - онова да не съм капо. :wink:

С Варо (и с Кирев вече) имам най-интелигентните и сдържани диалози. Само можете да се учите от тези хора на самоконтрол и възпитан подход!
Това първо. Второ - пише се "обяснява", а не "обеснява". Човек е хубаво първо да си научи собствения език, а после да учи компютърни науки.
Трето - не си противоречи. Според неговата визия аз съм интелигентен в други отношения, а в това проявявам инат. Т.е. човекът мисли нещата на няколко пласта, а не на 1 като пишман-гангстерчетата.

Ще се учим, ще се учим. Сега уж си нереализирана начална детска учителка, а неща от 1 клас не знаеш. Защо според теб има кавички там? Точно така! И кой го е написал? Сега да ми се извиниш. :wink:

А и щях да забравя, Наполеон е споменал в изказването си, че пази мястото ти в Луд Пън и може да се върнеш. :wink:

Не си прави труда да ми отговаряш, нямам намерение да ти чета обидите и да влизам в кенефа ти нарече кръчма. Това е последното ми мнение, такива хора като теб, както каза чепика не заслужават и един ред.
 
Последно редактирано:

Горе