Продава се: Снимки на храна

kamentk

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
59   0   0
Имам галерия с малко над 1000 снимки на вкусно изглеждаща храна. Ако някой иска да си закупи няколко или цялаа галерия нека ми пише да се раберем. Снимките не ми трябват в момента. Бях ги приготвил за един проект, но не се наложи да използваме толкова голямо количество и тези останаха неизползвани. Сваляни са от Instagram. Т.е са квадратни. Идеални са за развиване на социални профили. Нямат watermark-ове. Ако има някоя с надпис, ще ви бъде подменена от мен.

Цена около 5 ст на изображение. Ако искате да не бъдат продавани на друг цената е 10 ст. на изображене.

Поздрави :)
 
От: Снимки на храна

Не се разбира - продаваш нечии чужди снимки от Инстаграм ли?
 
От: Снимки на храна

Не се разбира - продаваш нечии чужди снимки от Инстаграм ли?

Напрактика да. Нямам права върху фотографиите. Тука има толкова хора които се занимават с крадено съдръжание, че използването на снимките едва ли би било проблем за тях.
 
От: Снимки на храна

Не става въпрос дали е проблем за някой да използва чужди снимки, но това, че се опитваш да ги продаваш вече е друго нещо. Не мисля, че във форума има място за подобни обяви, нека модераторите да преценят...
 
От: Снимки на храна

А да платиш на фрииленсър да ти ги събере не е ли същото? Просто аз съм ги събирал и сега ми останаха ненужни и просто предлагам галерията на някой който би имал нужда от тях и тепърва би седнал датърси някой който да му направи такава галерия. Цената е за моя труд по подбиране на изображенията.

Ако Блинки и Кула искат да пратят темата в кофата.
 

Горе