Социална Мрежа Здравей.нет

От: Социална Мрежа Здравей.нет

Днес попаднах на нещо неприятно относно сайта Здравей.нет и понеже аз от скоро качвам линкове в него, ще помоля за малко обяснение има ли нещо вярно написаното. Ще го копирам дословно,защото като нов потребител тук не мога да кача линк ..." Колеги, не публикувайте нищо в тези две социални мрежи - там крадат труда ви. Там дори са откраднали и ника ми - от diabolic.bg съм станал diabolic.RU. Искате доказателства?
Ето ги:

Днес ровех Яндекс, за да видя колко мои линкове излизат там. Внезапно попаднах на линк, който води до Здравей.нет до МОЯ публикация, която е преведена на руски и е пусната от измисления домейн (тук пак не мога да копирам)За сравнение, моят домейн е xxxx и аз съм запазил всички възможни комбинации (ком, нет, инфо и т.н.). Ако кликнете на линка, той не води до никакъв домейн, а връща страница от Здравей.нет.
Код:
 
От: Социална Мрежа Здравей.нет

Ако става дума за Здравей.нет не виждам нищо лошо,че съм качила теми там,напротив. А коментари не съм натрупала,аз гласувам за неща които ми харесват :) А тук цитирах нещо написано от друг, за което наистина исках да знам дали е вярно или не.Извинявам се, ако съм засегнала някого
 
От: Социална Мрежа Здравей.нет

http://wasteland-bg.com/phpbb2/topic2081.html Сега го намерих... не виждам нищо некоректно от страна на мрежата. Това, че има иновативни руски спамери, не изначава, че от социалната мрежа са ви виновни. Все пак мога и аз да регистрирам такъв ник нали? Супер неуместно и малограмотно написана публикация от някой хейтър.
 
От: Социална Мрежа Здравей.нет

Всеки може да се регистрира :) За това исках да знам нещо относно написаното в този сайт,защото ползвам Здравей.нет. А колкото да трупам коментари тук, мога да кажа,че аз не пиша често, повече чета..защото тук има много интересни теми и доста полезни неща :) Отново се извинявам
 
От: Социална Мрежа Здравей.нет

Сега разбрали, че на собствениците на подобни социални мрежи и ем се тая за линковете общо взето, камо ли да се регистрират и да спамят руски сайтове с руски никове ( в собствената си социалка )
 
От: Социална Мрежа Здравей.нет

Успех!
Пожелавам ти да станеш по голям от фейсбуук :p
Цветовата гама която си използвал е добра. Не натоварва много окото :)
 

Горе