Спад на позициите в google

Yxaaaaaaa

Member
Здравейте, напоследък google ми прави странни номера.За един месец постигнах 400 уникални влизания от него и изведнъж за 2 дена посещенията рязко паднаха до 120.Политиката на сайта не е променяна,а резултатите са стремително надолу. :/

Къде може да е проблема?
 
От: Спад на позициите в google

проблемът не може да се определи без да дадеш повече информация (сайт, последни промени кога си правил). има толкова много варианти за спад в посещенията, така накратко не може да се отговори :wink:
 
От: Спад на позициите в google

Все едно пускаш във форум с медицинска насоченост: Болен съм от нещо, не знам от какво, целия минал месец съм ял 400 пъти, а този едва 120. Какво ми е ? Долу горе така изглежда. Ако искаш конретен отговор, даваш конкретна информация :)
Иначе възможностите са много : Наказания от Гугъл. Ако намериш нещо познати сам ще си отговориш :)
 
От: Спад на позициите в google

И съответно тези 400 посещения ако са идвали от няколко ключови думи можеш да кажеш на коя позиция си бил и съответно дали не си паднал няколко позиции надолу, което е причинило спада на трафика.

__________________
Автокаско
 
От: Спад на позициите в google

Миналата година на тази дата валеше дъжд, а днес не, някой може ли да каже дали на 3 юли 2009 г. ще вали ? И с резултатите на Google е така, алгоритмите бързо се променят, факторите са колкото частиците във вселената и логиката трудно може да се открие.
 
От: Спад на позициите в google

Ами и аз в последно време наблюдавам рязък спад в резултатите от g. И проблема май не е само при мен тъй като следя статистиките и на някой други сайтове и резултатите им са спаднали с около 30% както и при мен, а до няколко дни бележех ръст на покачване всяка седмица с +500 (поради малко но значителни seo промени). Явно кризата се е отразила зле на g а и акциите им падат.
 
От: От: Спад на позициите в google

Щом спадат вашите значи позициите на други се качват нали :wink:
Стига сте се вайкали защото единственото сигурно нещо на този свят е че всичко се променя ...правете каквото трябва пък .....
 
От: Спад на позициите в google

Могат ли да ми паднат посещенията от Google (и други търсачки) ако много (та дори и малко, въпроса е принципен) сайтове ми копират съдържанието.
Някой има ли наблюдения.
Как се предпазвате от кражби.
 

Горе