Спамилка!!!???

account-bg

Active Member
Имам си една спамилка за линкове и към нея една директория за статии. Работеше до преди 2-3 месеца (спамилката), директорията за статии си работи и сега.
Под "работеше" разбирам. това, че приемаше линкове. Сега е ограничена възможноста за нови публикации, но старите си стоят.
Та от известно време - 2-3 месеца постоянно получавам разни писма с молби да се премахняат по 100-200 линка, защото на някой му пречели.
Още нищо не съм изтрил, обаче се чудя какво да направя и търся съвет - значи варианта да трия това, което на някой не му харесва не ме устройва. Нямам време за губене, а никой не съм карал на сила да пуска там каквото и да е.
Вариантите според мен са два - или изтривам всичко или не правя нищо.

Дайте мнения - трия или не трия?
 
аз в предприемач нет много чистих миналата година ама само на хора от форума инстлаирах си плъгин който избирам ник и му изтрива всички постове де но бях на ръба да го спра сайта...

ако не почистиш накрая ще пробват да те добавят в дизалоу тула и сайта ще си иде като много хора го добавят.... може да направиш редирек към хоума на директорията или и да го направиш на нещо друго пак спамилка ама с фреш старт :)
 

Горе