Спам атака

vedi78

Member
Здравейте приятели,
Забелязах във GWT 56 000 линка от порно сайтове, страното е че туловете не ги откриват, дали са реални тези линкове или това е начин да те накарат да кликнеш или е прост начин да ти убият сайта?
 
По скоро се пази от такива. Ако има начин да спреш атаката добре, но аз не бих вярвала на 56 000 . Нереални са и още как. Те са за убиване, прост начин да ет съсипят и теб не само сайта ти.
 
Дай disavow на домейна от който са линковете.

Аз бих проверил сайта си за скрит текст към други сайтове (може да са го хакнали). Също и картинки с алт атрибути.
 
Оказа се, че това са били "най-важните 1000 резултата" има още, 110 хиляди се оказаха линковете. Мислех да пусна disavow, но как да стане, като домейните са поне 10 000.
 
Прегледах сорса ръчно няма никакви гадни линкове! Сайта дропна яко с 3-4 позиции, но след това пак се оправи...Явно бай Гошо "хвана" с някой филтър...
 
Я провери в кеша на Гугъл какво има. Имах такъв сайт, на който имаше скрити линкове, които не се виждаха от потребителите, а се показваха само на бота на Г.
 
Еми дай им disavow. За да изтеглиш всички линкове отиваш в WMT >Links to Your Site > More и даваш download this table. Виждаш кои линкове са добрите и ги махаш от файла. След това в disavow tool-а трябва да го качиш този списък. Разгледай има много описания как става е нета.
 
Знам как става, но става въпрос за над 110 к линка от над 10 хил домейна.
Как да сортирам "моите" или т. нар хубави линкове?
 

Горе