Предлагам: Специалист по Платена Facebook реклама предлага услугите си

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Без излишни писаници - работя тази професия по 8-12 часа на ден вече 10 години, имам профил в UpWork с 100 000$+ изкарани, Top Rated Plus рейтинг и пълни 5 звездни ревюта от клиенти. Съсобственик съм на рекламна агенция регистрирана в САЩ и работеща главно с клиенти от там, но имаме достатъчно богат опит с родния и европейския пазар, както и международния, за да поемем всякакъв тип проекти.

Цената на услугата започва от 1 000$ на месец, в зависимост от проекта може да е по-висока или да включва процент базиран на рекламния бюджет, който ще се урпавлява.

70% от клиентите ни са white labeling от други агенции от САЩ, които ни доверяват клиентите си и са адски доволни от резултатите, като във връзка с това предлагаме аз или колегите ни базирани в САЩ да се присъстват на разговори с вашите клиенти веднъж на всеки 2-4 седмици.

Имаме добър криейтив екип, който се занимава с изработка на рекламния материали като банери и видеа, които са включени към цената на услугата( до определен обем).

Фирмата ни е регистрирана в САЩ и фактурите се плащат към нея.

Не работим в проблемни ниши, които са забранени в условията на Facebook.

Хората обикновено ни търсят за проекти, на които са им необходими реални резултати, а не просто пускане на реклами за отбиване на номера. Ние искаме да ви изкараме пари, за да продължите да ни плащате. Във връзка с това не приемаме проекти, без да имаме добра идея дали могат да бъдат успешни, така че преди започване на работни отношения предпочитаме да проведем един-два предварителни разговора свързани с естеството на бизнеса ви и вашето моменто ниво в онлайн рекламата. При интерес пишете на лично.

Поздрави!
 

Горе