Специалист по платена Facebook реклама предлага услугите си

От преди няколко минути мога да се похваля с това, че съм Top Rated фрийлансър в UpWork.com със 100% Job Success, пълни 5-звезди от ревюта от клиенти и т.н. след 650+ часа работа за клиенти в платформата. :)

"Congratulations, you’re Top Rated!

Congratulations! Welcome to Upwork’s Top Rated program – a program for freelancers who have achieved an impressive reputation on Upwork. Perks include:

A Top Rated badge on your profile
Priority phone, chat, and email support
Access to the private Top Rated forum and online office hours
Job Digest emails and customized profile tips
Opportunities to attend or host local events in select cities
Eligibility to apply to our Premium Freelancer Program (only for select skills)
See all Benefits"

А това са условията за влизане в Top Rated програмата им:

- A current Job Success Score of 90% or higher
- First hire on Upwork was more than 90 days ago
- Maintained Rising Talent status or a Job Success Score of at least 90% for at least 13 of the last 16 weeks
- A 100% complete profile (90% for those who brought their profiles over from Elance)
- 12-month earnings of at least $1,000
- Up-to-date availability (if unavailable now, set a date estimate)
- An account in good standing with no recent account holds
- Activity on the platform (proposal, accepted invitation, or earnings) in the past 90 days

Цена на поддръжка на Facebook платена реклама - според бюджета, който ще се харчи
Цена на консултация относно Facebook платена реклама, онлайн магазини, landing pages, conversion rates и т.н. - 50 долара/час

Свободни часове - до 5-10 на седмица. Записване за услугата поне 2 седмици предварително. Услугите се предплащат за месец напред, поне, в зависимост от проекта. И те така.

Поздрави и успех!
 
Последно редактирано:
Здравейте, колеги!

Ще бъда свободен да поема един нов проект през идните седмици. 10% отстъпка от цената за поддръжка, ако проекта ви е работещ с прилична ФБ реклама вече настроена или имате добър обем трафик извън ФБ, който можем да ретаргетираме. :)

Отворен съм и към сделки за процент от оборота, ако доводите ви са достатъчно убедителни.

Поздрави!

П.С. Все още съм Top Rated, 100% Success Rate и пълни 5-звезди оценки от клиенти в UpWork. :)
 
Последно редактирано:
Имал съм възможност да дискутирам с @Mat въпроси свързани с Print on Demand и Dropshipping.
Убеден съм, че човекът разбира изключително много от сферата и то на международно ниво, а ако сте се чудили досега къде са парите - там са, не тук на нашия никакъв онлайн пазар.
Цената, която предлага е напълно отговаряща на качеството на услугата, която ще получите.
35 долара на час за нищо за рекламни бюджети от по 500 - 1000 и нагоре долара на ден.
А 200 долара на час за бърза консултация е от решаващо значение когато смяташ да почнеш някой нов продукт с бюджет 500-1000 на ден, че да не вземе да го изгърмиш напразно. :)
 
Последно редактирано:
Благодаря за хубавите думи, колега, надявам се да съм бил полезен! :)

Има една приказка “A moment in the mind is worth nine in the fire.” и да размениш идеи и опит с хора на същата вълна винаги е по-полезно от това да не го направиш, така че съм ти много признателен както за позитивния отзив, така и за възможността да обменим бизнес и житейски опит в един определено приятен разговор. :)

Много успехи ти желая сега и занапред, и хубави празници!
 
  • Like
Реакции: Aion
Здравейте,

Поради паузирането на работата на някои от клиентите, с които работя, в България и по света, заради мерките за справяне с коронавируса, имам малко повечко време за нови клиенти и мога да поема 1-2 нови проекта в близките дни.

Какво трябва да знаете за мен и моите услуги;
- Работя full-time като FB ads консултант към бизнеси и рекламни агенции вече над 8 години, без прекъсване, като фрийлансър
- Имам регистрирано ЕООД в България, с което мога да ви издам фактури за извършените от мен услуги
- Имам огромен опит в e-commerce маркетинга, както в България, така и в страни като САЩ, Англия, Канада, Австралия, цяла Западна Европа, както и цяла Източна Европа
- Аз съм един от топ 1% FB ads фрийлансърите в света, моят профил в най-големият портал за намиране и предлагане на фрийлансърски услуги UpWork е със 100% success rate при работата ми с клиенти, имам рейтинг от пълни 5 звезди от настоящи и бивши клиенти там, и съм работил с множество познати и непознати в България световни брандове.
- През последната година активно съм се занимавал с маркетиране на български онлайн магазини в държави от Балканите и региона разчитащи на Cash on Delivery доставки като главен метод за доставка/заплащане на стоки при онлайн търговията, като говорим за следните страни: Гърция, Румъния, Хърватия, Унгария, Словения, Словакия и Чехия. Мога успешно да помогна на добре работещ български онлайн магазин да разшири бизнеси си в тези страни, с логични съвети и маркетингови услуги свързани с FB ads
- Имам мои собствени онлайн магазини, и съм работил по изграждането на множество чуждестранни дропшипинг проекти, така че имам огромен опит не само в PPC рекламата, но и изграждането на правилната инфраструктура, която да позволи на добре планувания трафик да бъде максимално добре оползотворен.

Прилагам два пресни-пресни скрийшота от български клиенти, като първия скрийшот обхваща 22 часа от вчера, 21-ви Март, докато втория обхваща около месец и половина и е съсредоточен да покаже потенциала идващ от добре работещия ретаргетинг за един онлайн магазин:

Скрийшот едно: Cold Traffic

Account 5.1 - Cold Traffic (Bulgaria) v3 Predpriemach.jpg

Скрийшот 2: Ретаргетинг
Account 4.1 - Catalogue and Normal Retargeting (Bulgaria) Predpriemach.jpg

При интерес пишете на лично.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
Здравейте, колеги

Свободен съм за още работа, мога да поема 1-2 нови клиента в следващите няколко седмици.

Както и предлагам иновативна за България услуга - придобиване на и-мейл адреси от таргетирана аудитория чрез Facebook Ads за чужбина на адски ниски цени - възможно е придобиването на мейли от потребители в САЩ за не повече от 0.10$/newsletter entry, като за страни от Западна и Централна Европа може цената да е осезаемо по-ниска, а за страни като България и други от Балканския Полуостров - поне наполовина по-евтина. Важно е да имате опит в монетизирането на мейлинг листи, за да можете да извлечете максимума от и-мейлите на тези хора. Услугата е съобразена с всички възможни изисквания на GDRP и правилата на компании като MailChimp за придобиването и използването на клиентски и-мейл адреси.

Поздрави!
 

Горе