red Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 29 Октомври 2017 #1 Здравейте колеги, става въпрос за популяризиране на кампания за набиране на средства за лечение на онкоболна . Ако някой има опит в областта нека се свърже с мен на лично за повече информация. Благодаря!
Здравейте колеги, става въпрос за популяризиране на кампания за набиране на средства за лечение на онкоболна . Ако някой има опит в областта нека се свърже с мен на лично за повече информация. Благодаря!
juvefan Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 21 Ноември 2017 #2 Прати на лс да споделя страницата във фб, щом е такава ситуацията. Дано се съберат пари
Slavchev Well-Known Member Рейтинг - 100% 114 0 0 21 Ноември 2017 #3 Направи 1 снимка, на която да е описано заболяването и дарителската сметка, смятам, че доста хора ще я споделят безплатно (включително аз)
Направи 1 снимка, на която да е описано заболяването и дарителската сметка, смятам, че доста хора ще я споделят безплатно (включително аз)
T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 21 Ноември 2017 #4 Напиши един готов текст със снимка и т.н. Качи го тук и много колеги вярвам, че ще го качат в сайтовете си безплатно и ще го споделят. Както казва Славчев - направи и един колаж. Пусни го по няколко големи групи и само ще тръгне.
Напиши един готов текст със снимка и т.н. Качи го тук и много колеги вярвам, че ще го качат в сайтовете си безплатно и ще го споделят. Както казва Славчев - направи и един колаж. Пусни го по няколко големи групи и само ще тръгне.