Спечелете като гледате клипове...

georgess1

New Member
Здравейте приятели искам да ви представя една американска лотарйна игра в която се събират билети като се изгледат няколко видеа,като изгледате видеото под него се показват 4-под точки с отговори какво е било видеото и трябва да се отговори,дори и да сгрешите гледате следващото,на ден имаме право на 10 entries,ако ги съберем всички 100% печелим поне 2 цента които се изпалащат в пейпъл на същия ден,но имаме и шанса да участаваме всеки ден за по-големи награди.НЕ СЕ ИЗИСКВА ИНВЕСТИЦИЯ.САМО СЕГА ПРИ ГЛЕДАНЕ НА ПЪРВИТЕ 10 ВИДЕА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ $0.25 ПОДАРЪК
icon_smile.gif

Ето и линк: https://www.baymack.com/refer/ref-59921fce599df
 
Абе пич, тия улигофренярски сайтове умряха преди да влезем в Евро съюза :D Кой ще цъка за 2 цента ти нормален ли си.... и 25 евро старт да дават няма да си направя труда да ти посетя сайта дори... не си губи времето с простотии, а влез прочети темите в секция бизнес, 100% ще ти хрумне нещо друго да изкараш 5-10лв днеска, вместо да цъкаш цял месец за 1 евро :D
 
Кво евро? Той човека е нахъсан, че за 60 цента на месец милиони ще направи!
Не знам още как хората се навиват на подобни схеми......

Дори по елементарна сметка, ще се задоволиш ли с 60 цента на месец? Ама имало шанс за по-големи награди - кои знае колко са се вързали и ти точно от тях ще спечелиш - 2 евро днес.
 
Добре ще я изтрия темата.Кажете вие тогава начини да спечеля някой друг лев?

В форума има достатъчно говорено за това, как могат да се правят кинти! Най-важното е мерак да имаш, а ти с тия 2 цента имаш голям мерак като гледам, което е голям + няма да си притенциозен и за повече пари ще бачкаш мъжката!

Отдели време и прегледай форума, после помисли в какво си добър, какво можеш да правиш освен да цъкаш за 2 цента и експериментирай! Има достатъчно хора, които ще ти помогнат със съвети и други, така че когато си готов да почнеш отнякъде пусни си нова тема която наистина има с какво да бъде коментирана, освен с критики!
 
Най-лесен начин. Регистрираш се тук kraken .com и си верифицираш акаунта. Вкарваш си пари , колкото може да отделиш и си купуваш биткойни. Чакаш 1 година - обръщаш си биткойните в пари.
За други дейности се изискват умения и работа - за това само налични пари, които ще се увеличат във времето защото биткойна се качва.
 

Горе