Спечелете с новата афилейт програма

tsokala

Member
Здравейте!
До няколко дни стартира новата ни афилейт програма и от днес започваме с набирането на желаещи да се включат.
Програмата дава възможност на бъдещите ни партньори да печелят комисионна от своите уеб сайтове. За целта е необходимо да поставят наш банер, който може да бъде изготвен от самите тях, а може и да е предоставен от нас. За всеки посетител дошъл от вашият сайт и направил покупка Вие ще получите % от сумата на направената поръчка. Комисионните ще се изплащат в края на всеки месец по удобен за Вас начин. Повече информация и размера на % комисионна можете да получите на ЛС.
Сайта е http://monsternutritions.com/
 
От: Спечелете с новата афилейт програма

КАКВО Е ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА ?

Нашата афилейт програма Ви дава уникалната възможност да спечелите допълнителни доходи от Вашите сайтове.
За целта е необходимо да поставите наш или изготвен от Вас банер и да го насочите към афилейт линка, който ще получите при регистрация в системата.
КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ?

За да се регистрирате в системата е необходимо да посочите e-mail адрес и произволно избрана от Вас парола. Можете да го направите от тук http://monsternutritions.com/register
След като се регистрирате ще получите писмо на предоставеният e-mail, с което да потвърдите регистрацията си.
Отваряйки линка, съдържащ се в писмото, Вие ще бъдете прехвърлен на страницата на нашият сайт и съответно във вашият афилейт профил, където ще фигурира линка, към който да насочите банера.
КАК ДА РАЗБЕРА, ЧЕ ДАДЕН КЛИЕНТ ДОШЪЛ ЧРЕЗ САЙТА МИ Е НАПРАВИЛ ПОРЪЧКА?

След като посетител от вашият сайт кликне върху рекламният банер, системата поставя бисквитка, която важи за срок от 30 дни.
Ако през този период посетителят направи поръчка, програмата ще отчете това и в профила Ви ще се отразят имената на клиента и продуктите, които са поръчани. Копие от горе-посоченото ще пристига и на вашият e-mail, така че всеки може да тества системата.
КАКВА КОМИСИОННА ЩЕ ПОЛУЧА?

Комисионната, която ще получавате е в размер на 7% от натрупаните за съответният месец поръчки и ще бъде изплащана чрез банков превод или Paypal в зависимост от вашето желание.

Моля желаещите да се включат да се свържат с мен на ЛС преди да го направят!
 

Горе