Спешно някой с акаунт в Pay Pal

От: Спешно някой с акаунт в Pay Pal

защо не си направиш акаунт направо ?
за такава сума едва ли някой ще изпрати парите пръв - ти ще трябва да го направиш

На мен не ми коства нищо - преведи ми парите в сметката и аз ще ги изпратя където трябва :)
 
От: Спешно някой с акаунт в Pay Pal

Направил съм си акаунт но нали има лимит и не мога да изпратя толкова пари.
 
От: Спешно някой с акаунт в Pay Pal

Той е дневен лимит .. Така че просто пиши на този които ще пращаш пари и му кажи че ще му ги пратиш на 2 вноски заради лимита и мисля че ще се съгласи. Все пак никой не гони клиенти които искат да плащат. Ако става дума за eBay малко по-сложно става :)
 
От: Спешно някой с акаунт в Pay Pal

Проблема е че съм изпратил код към картовата сметка и в момента май няма как да вкарам пари в акаунта, защото е нещо като блокиран докато не напиша кода. Исках да му ги пратя през Moneybookers, но и там същия проблем. И сега ми написа, че мога да платя и с ESCROW някой знае ли как се работи с тях?

Благодаря на всички за отговорите.
 
От: Спешно някой с акаунт в Pay Pal

за ескроу.ком ще трябва да преведеш парите с международен превод по тяхната сметка. За удоволствието ще си платиш такси на банката в бг и някаква такса в ескроу не помня точно колко беше.

как работи виж на техния сайт тук https://escrow.com/solutions/escrow/process.asp

не е зле предварително с продавача да се уточните колко дълъг да бъде периода на проверката т.е. периода, в който ти ще проверяваш сайта след като ти го прехвърли за да се убедиш, че всичко е така както е било описано в офертата на продавача. След изтичане на този период ескроу ще преведат парите на продавача.

по принцип определено ти препоръчвам да работиш с ескроу ако не познаваш продавача или ако става въпрос за по-голяма сума (това колко е ти си решаваш)
 
Последно редактирано:

Горе