Спиди интеграция с WooCommerce, при вас работи ли?

KISS

Active Member
Изтеглих плъгина за интеграция на Спиди с WooCommerce от сайта им, ама това нещо не работи при мен. Като цъкна бутона за генериране на методи и ми дава грешка: "Грешка при вземането на позволените методи!".

Пробвах на два сървъра и с изключени други плъгини. Следвах и инструкциите им (само това нещо от изискванията httpd_can_network_connect не знам как да видя дали го имам).

И на тях ще им пиша, но викам и тук да попитам, вие как интегрирате Спиди с WooCommerce?
 
Проблема се оказа от това, че акаунта, който ползвам не му е разрешено да се интегрира с онлайн магазини. Тоест не бил EPS акаунт. Вече регистрирах нов (като при регистрацията избрах съответната опция за онлайн магазини) и този проблем се реши. Ще видим дали ще изникнат други :).
 
То целият им плъгин е смотан. И не ебават нещо да направят нов. Преди година нямаше мобилна версия. Има ли вече? Защото поръчка през телефон беше овратителна, да не казвам невъзможна. А знаеш, че вече всичко на телефона цъка.
 
Ами не знам, не съм го тествал още. Но ако трябва аз ще добавя с плъгин собствен цсс за да стане респонсив (ако е възможно).
 

Горе