Списание "VIP" - стани един от нас!

spisanievip

New Member
"VIP" e списанието на младите и инициативни хора. Насочено е към образователната и творческа изява. Искате да изразите себе си под формата на статии или друг вид интелектуален труд, списание "VIP" Ви дава пълната свобода. В списанието ни ще намерите, както интересни и развлекателни, така и образователни и бизнес статии, написани единствено и само от Вас.

В нашия сайт също се предлага място за реклама. Ако обичаш да развиваш комуникационните си умения, без да се налага да работиш много или просто имаш подходящи познати, можеш да се включиш. Това, което печелиш е 50% от стойността на сделката, а цената на сделката варира в зависимост от местоположението на банера.

Ако имаш нужда от още информация, свържи се с нас! spisanievip.com
 
Последно редактирано:
От: Списание "VIP" - стани един от нас!

В списанието ни ще намерите, както интересни и развлекателни, така и образователни и бизнес статии, написани единствено и само от Вас.
Това е оферта. Пиша нещо, после ви го давам и след това го чета и се възхищавам на собствения си гений 8)
 
От: Списание "VIP" - стани един от нас!

Ако да споделиш знанията си с другите или да спечелиш пари от нещо, което можеш да свършиш, е безполезно, нека е безсмислена реклама. Но, ако всички не споделяхме безплатно информация, дали щяхме да можем да се ровим в Google и да си намираме каквото ни трябва?
Не е въпрос на възхищение на лично творчество, а на самосъзнание на потребител на интернет ;) А списанието е предложение, не задължение :)
 
От: Списание "VIP" - стани един от нас!

Мацките да се усетят и да споменат, че дават по едно линкче от статия на автора и ще им се получи да пишем за тях.
 

Горе