Списък на Най-Добрите Системи за Портали

IndArt.Org

New Member
indart.org/articles/full-list-of-the-best-avaible-portal-cms-scripts/[/url]

Докато разглеждах темите тук, видях че някой питаха как се прави един определен тип сайтове CMS. Затова реших да направя списък на всички по-известни съответно добри скриптове за портали.
Идеята е че от вас не се иска програмиране в повечето случи и дизайн - въпреки че поне дизайна е добре да си направите сами.

Това е първия ми пост от тази поредица.

Следват - Най-добрите скриптове за блог, Най-добрите скриптове за гларии с снимки, Най-добрите скриптове за форуми и още които за сега ще запазя в тайна.

Надявам се да съм ви бил полезен.

indart.org/articles/full-list-of-the-best-avaible-portal-cms-scripts/
indart.org/articles/full-list-of-the-best-avaible-portal-cms-scripts/

indart.org/articles/full-list-of-the-best-avaible-portal-cms-scripts/
 
Дамм...аз съм питал :)
Трябва ми нещо да си ъпдейтвам сайта след като го направя-добавяне на новини,картинки,програми,статии и тем подобни, ама с тая Joomla не ми се работи много...пък и срещам проблеми с нея...
 
Joomlata е за големи портали.. едва ли ще ти трябват всичките и функции.. аз примерно за indart.org използвам блог система... довечера ще дам списък и с блог ситеми да си избереш.. мисля че щше ти е от голяма полза
 
Мерси за готиният тул. Абе IndArt.Org, защо не направиш една дълга статия за блога си и я сложиш тук. Ще опишеш какво има и може да се намери нанего. Как ще помогне на хората, които се интересъват и т.н. Мног хора ще я прочетат и ще намерят нещичко за себе си там, но трябва да се опясни напълно съдърванието му.

Мисля че това ще е добра кеклама за него. Успехи. :D
 
ами доста писане ще е това...
мина ми през акъла да си копирам категориите в които пиша в него, но ще изглежда като спам ... незнам ще измисля нещо щом имам разрешение ;)
 
Ок. Тук ще е добре да има статия за сайт, който предлага неща за помош на всеки начинаещ и напреднал Webmaster. А и е идеалното място за реклама - точно такъв е трафика който ти трябва. Може след време да измислиш нещо, тъкмо ще се постараеме да набираме още много повече членове. Всичко най-добро.
-----------------------------------------------------------------------
Best Internet Affiliate Marketing Blog
 

Горе