Продава се: Списък със свободни 645 домейна с линкове и авторитет

ka64ei

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте колега,
предлагам на вниманието ви актуален към 18.07.17 списък с дропени домейни за вашите нови проекти, сателитки или pbn мрежи...
Ето статистика на домейните:
44 бр. домейна с Trust Flow от 19-10
250 бр. домейна с Trust Flow от 9-1
360 бр. домейна с малко линкове и без Trust Flow
Няма защо да споменавам, че най-бързите печелят.

Не искам пари за списъка. Моля на лично да ми предложите в замяна една от следните услуги:
1. Написване на 2 бр. статии по 450 думи по зададена от мен тематика /трябва ми за лаптопи, компютри, дизайн, seo, интериор, слънчеви очила, как да направим, как да научим и т.н./
2. Публикуване на 1 бр. статия във ваш сайт с авторитет TF над 20
3. Публикуване на 2 бр. статии във ваши сайтове с авторитет TF между 19-10
4. Публикуване на 4 бр. статии във ваши сайтове с авторитет TF под 10
5. Реклама във FB страници
6. Нещо друго...

Запазвам си правото да откажа споделяне на списъка при условия или услуга, които не ми допадат.

Успешен ден на всички
 
Колега, твоето предложение е несериозно и обидно! Аз пък бих казал, че който се интересува от домейни, нека ми пише на ЛС и ще му предоставя сайта безплатно, за да си търси дропени домейни докато му се додрайфа... :)
Хубава вечер!
 
Колега, струва ми се че си прибързал с оценката или не си вникнал в първия ми пост. Не предлагам никакви сайтове за домейни. Става въпрос за полу ръчно, полу автоматично селектиране на дропени домейни с линкове и авторитет /Trust Flow/.
За цялостното генериране на списъка се изисква платен акаунт в няколко seo тула, корава машина, която да ги обработва + 2-3 часа време. Надявам се осъзнаваш, че тази информация няма как да се предлага после съвсем безплатно.
А ако си забелязал не искам пари, а някаква реципрочна услуга от колегите. ОК?
 
Привет отново,

Далеч съм от мисълта да ти спамя темата, но тези "малки услуги" както ти ги наричаш в основата им стои труд и пари, а това ми прилича на леко изнудване... Има десетки сайтове за дропени или изтичащи домейни и до колкото зная все са безплатни. Обобщено казано, Българинът все поглежда към безплатното... и не мога да си те представя, точно ти да си купиш платен профил!

Ето според мен, един от най-добрите сайтове за дропени домейни: https://www.expireddomains.net/

Хайде със здраве! Нападайте домейнъри, млади и стари! Успех в търсенето!

 
Здрасти колега,
моите уважения но тази дискусия е безмислена и пълна загуба на време. Провери няколко от домейните, които са листнати в цитирания от теб сайт и пак ще си говорим. Почти всичко е плява и само си загубих времето.

Ако там намериш домейн с читави параметри ще те черпя бира. Говоря за реален TF над 13-15 от достатъчно на брой домейни. Ако не знаеш, сега е момента да ти кажа, че TF също може да бъде fake. Т.е. купуваш домейн с TF 15 от 5-6 домейна, но още първия месец губиш всички линкове от 2-3 домейна например и то най-силните. Излиза, че си купил кръгла нула. Ще е хубаво да натрупаш още опит, преди да влизаш в такива дискусии. То ако хубавите домейни се намираха под път и над път, сигурно Калин Каракехайов до сега да си е прерязал вените :D :D

Нали се сещаш, че за да се листват тези домейни безплатно значи не стават за нищо. Нямам намерение повече да си губя времето и да споря за съвсем явни неща. Просто още веднъж прочети какво точно предлагам.

А да не говорим, че дори в сайтове с платени месечни акаунти като https://www.domcop.com/ също много трудно се намират добри домейни. Какво остава пък за безплатните. В domcop.com най-евтиния план е над 40$, така че прецени сам дали "изнудвам" колегите ог форума :D :D

Peace, колега. Поздрави
 
Колегата ми сподели списъка. Има параметри с добри параметри + че са изведени TF, CF, външни връзки към тях и индексирани страници. Имате работа само малко с уебархива и маджестик за точните линкове към сайтовете, но в общи линии за без пари е супер :)
 

Горе