Спонсорство ---> Реклама

lastsentinel

Active Member
Рейтинг - 78.6%
10   3   1
Здравейте драги потребители на предприемач. Значи имам сайт - онлайн игра: http://bg-formula1.bg2.info За сега съм на смс хостинг при едни приятели и използвам събдомейн, но в бъдеще време може и да го сменя. Сайта е от типа gorata.net, ribkite.net и т.н. Уникалните посещения на ден са 150+, предимно от младежи и тинейджъри. Търся спонсор, който може да ми осигури предметна награда: парфюм, тениски или друго интересно нещо или парична награда. Получава реклама в дясно, където пише платена реклама с размери 160х600 във всички страници на сайта + линкове към сайта му в някой страници на играта. Моля ако някой се интересува да ме потърси на скайп: bg-formula01
Ако има нещо неясно, а сте заинтересовани също може да ми изпратите ЛС в този форум. Уверявам Ви, че ще имате доста посещения ако инвенстирате в този сайт.
 
Последно редактирано:
От: Спонсорство ---> Реклама

П.П. Сега ми се налага да сложа ново тухо, старта стартира вчера около 18:00 часа и имаше 120 уникални до 24:00. Сега сменям тухото, защото съм забравил паролата на старото и не мога да променям статистиката.
 
От: Спонсорство ---> Реклама

До момента за деня има 200 уникални. Може да започнеш с по-малка инвенстиция. Не искам нещо голямо за месеца говоря за сума от 30-тина лева или продукт на такава стойност и впоследствие по-голяма посещаемост и по-голяма инвенстиция :)
 
От: Спонсорство ---> Реклама

Щом лъжеш потребителите си на сайта ,че имаш супер добри награди , а всъщност се молиш за 30 лева тук , какво ти пречи да излъжеш и нас с 30 лева ? Да не говорим , че една такава реклама в мижав сайт като твоя на БЕЗПЛАТЕН СУБДОМЕЙН е кам 2 лева на месец .
Абсолютно никакъв смисъл не намирам в твойте проекти.
 
От: Спонсорство ---> Реклама

първо си купи домейн и тогава търси спонсор тва е несериозна работа
 
От: Спонсорство ---> Реклама

Наградата, която е за първо място разполагам с нея в момента и не ми е проблем да я дам в края за сезона. С цел по-бързо развитие на сайта. Търся спонсори, които да започнат от така наречените 30 лв. и да останат доволни от услугата и постепенно да инвенстират повече. В момента тествам 1 смс хостинг и съм много доволен от него и не виждам какъв е проблема, че съм на субдомейн. Както искате, никого не карам на сила.
 

Горе