Според Alexa и т.н. никой не влиза в сайта ми. Защо?

Jnr88

Member
Здравейте!
Преди известно време пуснах една тема, но не бях описал подобно питането си.

Проблемът е следният:

Нито Alexa, нито pub-db.com са адекватни за мен. Имам сайт от близо година и за момента върви добре без да съм му пускал реклами във Facebook и т.н. Голяма част от трафика ми е от Google, другата част от социалните мрежи.
Е да, ама като се опитам да видя трафика си в сайтовете, където уж рекламодателите гледат, аз не присъствам там и не знам защо. Според втория имам толкова малко посетители, че няма как да бъде изготвена статистика за посещенията.

Имам някакво чувство, че всичко идва от Adsense, защото преди 3 месеца ги разкарах. Трети път изисквам ПИН и не получавам...сравнявам сайта си с два други, които са пуснати преди 3-4 месеца и вече има доста подробна статистика за тях, докато за моя няма. Прилагам една снимка от миналата седмица от Google Analytics. Не смятам, че на този етап с такива дневни посещения (без реклама) не могат да ме отчетат :evil:

Някой срещал ли е подобен проблем?

11303491_10206882112516177_1875086403_n.jpg
 
От: Според Alexa и т.н. никой не влиза в сайта ми. Защо?

Нито Alexa, нито pub-db са виновни.

Те просто се опитват да познаят трафика на база на статистически данни. Ако искаш точни данни - ще трябва да си платиш тук и тогава ще можеш да си сложиш certify.

Тогава всичко ще е точно.
 
От: Според Alexa и т.н. никой не влиза в сайта ми. Защо?

Alexa я гледат само новобранци, елементарно е да манипулираш статистиките там :) , трафик може да се прави от един човек денонощно с PC и елементарен Imacros примерно, може да се прави от групичка хора, може да се прави и с ботове, може да се качат снимки или медийни файлове, които са огромни и да изскочиш на първите места. Дай ги насам тези рекламодатели, които дават пари на база статистиките в Алекса :)
 

Горе