Спортен сайт - Система?

dudi

Member
Здравейте колеги,

От около седмица ме мъчи вътрешно един спортен сайт и каква система да избера за него. С удоволствие ще очаквам съветите и предложения по този въпрос.
 
От: Спортен сайт - Система?

Турвай един wordpress и са не бой. :wink:
 
От: Спортен сайт - Система?

Първо помисли от какви модули ще имаш нужда . Може да избереш WP както каза gangster , но ако искаш повече модули , като залагания , бидване , прогнози , и т.н. избери Joomla . Ако е информационен сайта , wordpress , може и DRUPAL ,много е гъвкав като CMS .
 
От: Спортен сайт - Система?

От по-разпространените и безплатните - Drupal или Joomla категорично. И двете CMS имат възможностите да заформят пълноценен и многофункционален сайт. WP може, но ако се ограничи само с новини и коментари. За залагания, видеогалерии, livescore и т.н. няма да му стигне капацитета - ще се претовари от заявки базата, ако нямаш добър програмист под ръка.
 
От: Спортен сайт - Система?

Лично аз съм отхвърлил възможността за joomla защото е доста бъгава и при повече потребители се скапва поне моите наблюдения са такива. Мислех си и за Drupal, него не съм го ползвал и трябва да му хвърля едно око по от близо.

Очаквам още предложения, може и към нещо платено да се насоча...
 
От: Спортен сайт - Система?

Здравей колега,

Платформи използвам и Wordpress и Joomla. Скромните ми изводи са следните:

Wordpress е по - добра от към СЕО

Joomla е по - професионална и по стабилна.

Зависи какво желаеш да постигнеш. За Wordpress си имам и смея да твърдя един от най - добрите програмисти, който постояно ми оправя манджите :D
 
От: Спортен сайт - Система?

Как я скапвате тая джумла бе? Един път конфугурирана джумлата е желязо, как така от самосебеси се скапва? Никога не съм ги разбирал тея твърдения. Имам сайт на 3 години с джумла, върти по 100 000 импресии дневно, на споделен хостинг и никога не съм имал проблеми, които не са предизвикани от мен.
 
От: Спортен сайт - Система?

Абе стига с тия басни, че джумлата била бъгава. Това беше вярно преди версия 1.5.
Имам 5-6 сайта на джумла, включително и е-магазин и не съм имал никакви проблеми.
 
От: Спортен сайт - Система?

Wordpress - След леко модване и добър дизайн става супер
Joomla - Не е за препоръчване за повечето модули има екслойт.
 

Горе