Стартиране на бизнес-съвет дистрибуция и пласиране

Anton_001010101

New Member
Привет,

Отскоро пак се завърнах в България и искам да пробвам с производството и пласирането на хранителен продукт тук, който може да се позиционира и в еко/био/домашно приготвено сегмента. Все още съм в процес на доизпипване на концепция, стратегия, име и т.н., но все пак почвам да опипвам почвата. Естествено, най-удачното би било онлайн+офлайн бизнес, та за целта ми е нужна информация, която да ми „попълни“ плана, и най-вече дистрибуцията и пакетирането. Нахвърлил съм по-долу нещата, които са ми по-далечни откъм изпълнение на плана, така че бих се радвал на съвет:


· връзка с дистрибутори и условия, мога ли да ги прескоча и директно да предлагам на хранителни вериги магазини (предполагам, че за малките магазинчета това няма да е проблем, все пак как стои въпроса с по-големите от сорта на Кауфланд, Фантастико, Рекорд например и т.н.)

· Мисля, че продукта би се позиционирал добре и сред майки с малки деца, така че, къде би било удачно да ги „срещна“ (детски кът на хранителен магазин, пунктове за детска кухня? и т.н.)

· Относно пакетиране- предприемачи с опит на качествени материали (етикети, шишета, буркани?)


Благодаря предварително, ако още нещо изскочи, ще го допълня.
 

Горе