Стартиране на бизнес?

Роберто

New Member
Здравейте, от няколко месеца ми се върти в главата за направата на сайт за Кодиране на уеб дизайни, Изработка на уеб дизайни, рекламни банери и логота и др., но понеже бях все зает и така си оставаше. Сега имам повече свободно време и искам да Ви попитам за политиката около тази сфера.

От къде да започна ? Какво трябва да съдържа един такъв уеб сайт ? Горе-долу какви са цените за кодиране на уеб дизайн, и изработката на уеб дизайн, рекламни банери, логота и т.н ? Ако може да ми дадете някой и друг съвет ще съм Ви много благодарен :)
 
От: Стартиране на бизнес?

Започни да преглеждаш и четеш темите от този раздел - http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=30 и лека полека ще добиеш представа как и на какви цени работят, колегите. Колкото повече четеш от форума, толкова повече ще ти се избистря картинката. Успех!
 
От: Стартиране на бизнес?


Шерифе аз малко извън темата, но понеже много добре боравиш с линковете, а сайта за умните кинти ми допадна доста като четиво, можеш ли да ми предложиш и други такива сайтове и на английски език, ако ще да са свързани със бизнеса и интервюта с предприемачи и това как са тръгнали и обсъждане на бизнеса като цяло. Предимно имам интерес за хора и журнали занимаващи се с ИТ бизнес. Благодаря предварително и се извинявам за спама :)
 

Горе