Стартиране на собствен бизнес

hino

New Member
Майчинството на жена ми ще изтече след два месеца и тя иска да започне работа. В момента кара курс за козметичка и иска да отворим собствен салон. Мястото го имаме, нужни са само някои дребни неща да се закупят, но нямаме много пари. Имаме някой друг лев, но няма да стигнат, ще са нужни още около 1500, 2000 лева. Мисля да дръпна един бърз кредит, за да може максимално бързо да станат нещата. Кажете на коя фирма е най-добре да се доверя.
 
На никоя за бързите кредите. Преди около 2 месеца ми се наложи по спешност да потърся сума от 1000 лв., та от зор реших да попитам в две от редовно рекламираните по телевизията, мислейки си, че ще връщам максимум 1500 ако ме одобрят за 1000. Да, ама НЕ!
Процента им е над 110%, за едната моментално ме одобриха и в последствие, като си сметнах всичко се оказа, че за 1000 лв. ще им върна 2300. А за другата 2100.

Моят съвет е, бягайте на далеч от подобни бързи кредити. Радвам се, че успях да си оправя положението бързо и не склоних глава пред хубавите им проценти.
 
@hino Мисля че за такава сума може да се обърнеш към някоя банка. Не мисля, че до 5к-10к ще бъде проблем да ти отпуснат. Иначе тия за бързите кредити са големи измекяри.
Поздрави
 
Потребителския кредит беше мисля че минимум 5000. Овърдрафт обаче ще ти свърши работа, макар че и там лихвите са височки.
Но в никакъв случай бърз кредит ! Каквото и да става !
 
Теглил съм потребителски от бившата обб, бяха едни 2000 лева за една година, върнах някъде към 2400, но в момента трябва да са по ниски лихвите.
И един съвет, попитай поне в три банки и да ти обяснят всички такси подробно, ако ти ги напишат някъде - още по добре, после да няма хънта мънта.
Успех с бизнеса.
 
Лихвите при бързите кредити не са никак ниски, но това е разбираемо като се има предвид, че лесно и бързо се отпускат. Аз съм теглил от https://cashcredit.bg/ , но успях доста бързо да върна сумата, така че нямах толкова проблем. Понякога става толкова тежко, че няма откъде другаде човек да вземе пари. Живеем в такова време, в което сигурно 60% от хората, ако не и повече, се чудят как да свържат двата края и това е много тъжно. :(
 
Всичко, което се получава лесно, има своята голяма сметка, не е така само при бързите кредити, а при всичко в живота.
 

Горе