Стартира конкурс за избор на ново лого и мото на ПРСР

Akademika

Active Member
Абе тоя Миро Найденов се счупе да прави конкурси за лога. Като един Леонардо е баси.

Днес 11 февруари 2013(демек вчера) се дава началото на Конкурса за избор на лого и мото за новия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020, финансиран от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР).

В надпреварата могат да се включат всички хора с интереси и познания в сферата на графичния дизайн. В рамките на 10 дни - от 11-ти февруари до 21-ви февруари всички желаещи да участват могат да подадат своите предложения на официалния сайт на конкурса www.prsr-konkurs.eu.

Изборът на победител ще стане в два етапа - първи ще имат думата представители на компетентно жури, специално сформирано за конкурса, а финалният избор от 10-те най-добри предложения ще бъде направен от настоящи и бъдещи бенефициенти на Програмата за развитие на селските райони, медии и графични специалисти и всички други потребители чрез открито гласуване в интернет на официалния сайт на конкурса. Двата етапа ще бъдат осъществени в рамките на 5 дни – от 22-ри до 27-ми февруари.

Победителят ще бъде излъчен на 28-ми февруари и ще получи статуетка с предложеното от него лого и мото за новия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020, както и парична награда в размер на 5000 лева. Наградата ще му бъде връчена на публично събитие.


За повече информация и контакт:

[email protected]


Забележете къв е мейла - кърти а?:shock:


Едит: Сега видях - Съставът на журито ще бъде обявен в 23:59 на 21.02.2013:shock::shock: - Тва ще е първото жури с нощни смени.
 
Последно редактирано:
От: Стартира конкурс за избор на ново лого и мото на ПРСР

Ще се прежаля да участвам да видим какво ще стане :rolleyes:
 
От: Стартира конкурс за избор на ново лого и мото на ПРСР

Ще се включа и аз най-вероятно, като гледам миналото лого, ще е лесно да се направи нещо с доста по-високо качество. Само където толкова формално са си написали условията, че почти не може да разбереш какво искат :D
 
От: Стартира конкурс за избор на ново лого и мото на ПРСР

Какво стана колеги, участва ли някой в това? Аз се включих но не стигнах до 10те финалисти ^^ Днес ги постнаха за гласуване на сайта, като гледам броя на гласовете и кое лого води, гласуването ще е за кой има повече приятели ^^
 
От: Стартира конкурс за избор на ново лого и мото на ПРСР

1, 5 и 10 ми харесват, но както казва колегата, много шантаво (за сега) подреждане. Особено номер 7 не разбирам какво прави в първите 10. Не че имам нещо против подобен тип лога, но на това някак ми бяга асоциацията с модерно развитие...

edit: и пак баш програмисти са правили системата за гласуване. Енкодинга в писмото за потвърждение не е оправен... :)
 

Горе