Стартира Telerik Academy Alpha [6 месеца обучение ]

Бог Светльо Наков не свърши ли работата? Нали беше много добър?

Иначе по темата: Като цяло звучи интересно и съм сигурен, че ще е доста добре организирано. Очевидно, че съкращаването на срока идва от това, че се търсят хора с накакви базови познания по С#, предполагам таргетират хората изкарали tech модула и programing basics на Софтуни ЕООД. Ако терърва навлизах в индустрията бих го пробвал. Естествано аз не съм много любител на начините на обучение в тези академии, но за бълване на джуниъри и интърни са добре. Лошото е, че после ние трябва да ги дообучим. Но хубавото е, че във фирмата в която работя рядко постъпват такива кадри.

Извод: пробвай се, ако имаш желание. Мисля, че ще е сравнително добре.
 
Софтуни е окей... но с толкова модули се губи таргета на обученията и не се фокусира здраво върху 1 технология.
Иначе ти кво очакваш да бълват? CTO-та и сениори ли?
 
Последно редактирано:
Иначе ти кво очакваш да бълват? CTO-та и сениори ли?

Хора които да знаят кое от къде идва и защо, а не драскачи на калпав код на някоя масова технология и безсилни във всички други.

Тия хора доста по-бързо и вероятно е да станат синиъри и СТО-та.

Естествено има със сигурност и качествени хора отишли да се обучат във ЕООД-то, но масата е тотална плява.
 
Ами според мен за тези 6 месеца ще трябва да се счупят от кодене всеки ден по много. Трябва да не се занимават с друго а само да решават задачи. Нямам идея каква им е програмата ама за 6 месеца да станеш програмист ми звучи доста трудно. Но технологиите напредват може и да стане знае ли се. Понякога омръзва и трябва малко почивка през деня това кодене постоянно ще е голямо изпитание за тези 6 месеца.
 

Горе