Старт на нов проект помощ

elflame

Well-Known Member
Здравейте, брат ми стартира нов канал за смешни клипчета ще бъда благодарен за съвети и малко помощ като да го хареса които желае

 
Здравей.

Първо, поздравления за начинанието. Идеята е добра и хората винаги (особено сега) ще имат нужда да разтоварят с малко хумор, че покрай тоя Ковид навсякъде негативите са влезли на дневен ред като мода.

Второ, започвам коментар по клипчето, като това е мое лично мнение. Ще отнесеш малко критики, но не го приемай лично. Просто изказвам мнението си, а и все пак затова си пуснал темата.

Като цяло не видях почти нищо забавно. Може би е защото съм по-старо поколение, но не виждам нищо смешно в чупещ се аквариум, падане от стол или ядене на кексче без ръце или каквото и да е там. Ефекта е по-скоро wow, отколкото lol, ако ме разбираш.

Идеята да са няколко секундни клипчета е добра. Моето мнение е да минеш на клипове стил Vines. Ако не си запознат, виж ги в тубата. Лично на мен ми допадат. Креативни са, а и на родната сцена мисля, че има малко в този стил.
Животните също винаги са веселяли хората, особено котките. Може да включиш и нещо такова, но не и като последното клипче с големите представители на семейство котки. Не виждам нищо смешно да стоиш на 1 ръка разстояние от "комплект" лъвове.

Това е от мен. Още веднъж изказвам моето мнение. Нека и останалите споделят. Може би трябва да си ъпгрейдна хумора в по-съвременен вариант, знам ли.

Успех с начинанието!
 
Идеята е на един приятел като цяло а брат ми просто има способността и знанията да редактира видео, предпочитам даже критиките от колкото хвалбите (за тях е ясно :) ) но от негативния коментар могат да извадят поуки и изводи :)

Като цяло идеята е международен канал не за местен. Конктерния клип по скоро е за инциденти които да предизвикат някаква реакция от зрителя може да е всякаква :)

Питам за запознати с алгоритъма и като цяло с това как се изгражда канал от нулата говоря за дългосрочен проект не е проблем да се инвестират пари в реклама или друго за да се развие не съм запознат просто тепърва се запознаваме но ми е интересно дали може да се превърне в работещо предприятие за създаване на съдържание (първоначално с такива клипчета после вече с авторски проекти)
 
Божа работа, качвай пък каквото стане :D
Хахаха +Амин+ за това.
Колегата е прав. Качи няколко с различен тип, пускай ги по социалките и ще се ориентираш в движение какво търсят хората.
 

Горе