Статии: Добро качество, ниски цени

От: Статии: Добро качество, ниски цени

Статията беше изпратена.

Статията е постната тук.

Имам някои дребни забележки. Първо около тиретата се слага разстояние. Второ имаше неколцина правописни грешки. Трето, разбирам че статията е кратка, в 500 думи не може да се поместят много неща, но това не означава, че трябва да има такова разминаване в заглавието и самия текст.
Трябваше да има по-конкретни неща и повече обяснения - точно кое действие - как ще помогне. Като цяло не е лоша статията (все пак съм я публикувал), и като гледам ти се отдава писането. Имаш още малко за доизглаждане, а вече от теб зависи дали ще пишеш статии на свободни теми и ще ги продаваш на парче или ще почнеш да разучаваш много тематики, за да можеш свободно да пишеш на тях.
Благодаря за статията!
 
От: Статии: Добро качество, ниски цени

Зле е статията. Тотално разминаване между тема и съдържание. Все още има правописни грешки, на места има прекално дълги и сложни изречения, от по 3 реда. Като цяло липсва структура и последователност, а се говори за някакви хаотични неща. Едно време учехме в училище - увод, изложение, заключение. Така и не разбрах, как ще накараш детето ти да учи повече? Още доста имаш да попишеш, докато статиите ти почнат да стават за продажба.
 

Горе