Статистика от AdSense?

backstage

New Member
Възможно ли е това: CTR=151,02% eCPM=135,57 US$. От 148 клика за едни ден имам 13,29 US$. Не е ли много? За AdSense става дума и то на сайт с българско съдържание?
 
От 148 клика можеш да спечелиш $13. Този Ctr е много съмнителен обаче.
Кажи на вуйчовци и лелки, че ако продължават така ще ти баннат акаунта.

Не е толкова съмнителен, защото може да не му отчита импресиите както трябва. На мен на единия сайт изобщо никакви импресии не ми отчита и цтр-то ако ги няма другите сайтове е огромно.
 
Възможно ли е това: CTR=151,02% eCPM=135,57 US$. От 148 клика за едни ден имам 13,29 US$. Не е ли много? За AdSense става дума и то на сайт с българско съдържание?
Значи ако не правиш шашми и прочее, то вероятноста някой да ти клика на рекламите е огромна......при 150% това значи от три юзъра имаш 5 клика....ако не ме лъже математиката.....което е невъзможно - но е добре да помислиш от сега за комуникация с Г, или да си направиш резервен акаунт - флагнат си с няколко байрака в Г и по мое мнение положението не ти е особенно приятно.....
 
Идеята е таква, че рекамите от google не са в целия сайт, а само на една страница (в секция партньори, понежа само там има подходящо място) и повечето хора които влизат там щракват и на рекламите. разбирате ли за това са толкова изравнени импресии и кликове. Но не са нереални. Дано това не ми изиграе лоша шега.
 
Със сигурност рекламите на Google не могат да стоят в секция партньори... макар, че си признавам, че не си спомням дали това е записано изрично в правилата им. Със гируност нямаш право да поставяш реклама като подвеждащо съдържание.
 
и повечето хора които влизат там щракват и на рекламите. разбирате ли за това са толкова изравнени импресии и кликове. Но не са нереални. Дано това не ми изиграе лоша шега.
Ако са само "повечето" ще е добре, но ако са "всички", по няколко пъти, става съмнително някак си....
 
флагнат си с няколко байрака в Г и по мое мнение положението не ти е особенно приятно.....
Направи ми впечатление това изказване - по какъв начин може да се проверява това инфо? :roll:
 
Ми предполагам по 2 начина - първия е да хакнеш Г, втория е да бачкаш за тях......
ОК, значи говорим така или иначе за нелегални методи, мерси. ;) Просто питах, да не съм пропуснал (нещо интересно)
 
Ми предполагам по 2 начина - първия е да хакнеш Г, втория е да бачкаш за тях......

има и трети, ама действа по-бавно - като те баннат
 
Аз съм имал кликове в български сайтове за $0.62 и $1.01 (иначе повечето ми са малки - по 1 цент или по десетина цента).
 
естествено, че няма да ги споделя. Но не си измислям замисли се в кои области от заобикалящия ни свят са големите пари и ще ги откриеш. Всъщност мисля да направя един блог с такива думи скоро време и ще го постна, но засега ще се опитам и аз да изкарам нещо.
 
Реших да ги споделя ей така за идеята :) : Скъпо платени думи от Adsense - част 1
мерси че си ги споделил ;)
но все пак не са реални, най-малкото за авто кредит има 2-3 рекламодателя, високи са бидовете когато има много рекламодатели и има конкуренция, но при 2-3 няма как да стане ...
 

Горе