Статична начална страница за Wordpress ?

ivo1017

Active Member
Привет отново!Така.Мъчи ме един въпрос относно Wordpress-а.Началната страница статична ли да бъде или динамична?Нека поясня,че сигурно не звуча много правилно.Когато напишеш адреса на блога да ти се зарежда като начална страница не последните публикации,а страница,която си задал за четене(от настройките на Wordpress).Бих искал да чуя как ползвате тази функция?Недостатъци?Плюсове?
 
Евентуално от SEO съображения може да искаш нещо да бъде фиксирано на главната страница на блога. Има много плъгини, с които може да се закрепи определен пост да седи най-отгоре винаги. Препоръчвам ти ако това е била целта ти, така да процедираш. Така хем хората лесно ще могат да виждат последните нови статии, хем ще си по-стабилен в Google за определени ключови думи.
 
От: Статична начална страница за Wordpress ?

точно това ми беше идеята,за да позиционирам статична начална страница.Днес като гледах awstats точно ключовите думи,виждам смисъла на тази си идея.Дайте идея за плъгин,който да показва даден пост на началната страница и такъв,който да разделя постовете на другите страници.Сложих evermore плъгина,но не ми харесва това,че различните постове показват различна част от текста.Има ли плъгин за пост,който да показва определена част от екрана,а не да зависи от текста или думите на поста?Примерно:4 см ширина или нещо такова.Всички постове да са равни правоъгълници да речем.
 
От: Статична начална страница за Wordpress ?

Разгледах плъгина и ще го тествам довечера.Видях,че има да се "бута" кода на темплейта и се надявам да не омажа нещо!
 

Горе