Странен проблем във ФЕЙСБУК?!

mnnedialkov

Member
Имам няколко Фейсбук бизнес акаунти, в които съм си разпределил страниците си (общо 6 профила)!
Но вчера бях направо потресен, като видях, че 2 от тях ми бяха блокирани и нямаше начин как си върна профилите и си помислих, че изгорях с 500к страници :X
http://cdn2.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/01/Facebook.jpg
И между другото забелязах, че няколко страници в тези профили бяха НЕ видими от осн. ми профил(като ги посетя, ме препраща към нача. страница) и си помислих, че са баннати, но си викам, че това нещо за ново за фб - нали ако изгори една страница в даден профил, всички в нея изгарят!
Търсих инфо как да ги възстановя тези профили - но нямах такъв късмет!
Днес пак се опитах да влезна и чудоооо - какво да видя, фб ме пусна в акаунтите ми!
И още по интересното, че тези страници, за които си мислех, че са баннати, просто за били не публикувани и направо ме втрещи това(все едно аз от админ панела на тези страници страници, съм ги скрил от фб) и респективно ги публикувах страниците и всичко си беше наред!
Та ... според Вас какво е станло:
1. Бъг във ФБ;
2. Някой се е опитал да ми хакне профилите
или нещо друго?
И какво бихте ме посъветвали да направя след това нещо?
 

Прикачени файлове

  • EEEW.PNG
    EEEW.PNG
    49 KB · Преглеждания: 17
Последно редактирано:
От: Странен проблем във ФЕЙСБУК?!

Според мен е бъг във фейсбук. От два дни пак правят някакви промени в алгоритмите им. Може да си забелязал, че пак има спад във вижданията на постовете.
На твое място бих си сменил паролите и да си верифицирам телефонния номер във фейсбук. Задължително имейл адреса с който си се регнал да е на gmail и там също си го верифицирай с телефонен номер.
 

Горе