Странен проблем с влизане в админ панел на блога

rak

Active Member
Моят wordpress от няколко дни прави проблем с влизането - при запаметена парола, с която по-рано съм си влизала нормално, сега дава грешен потребител. Използвах забравена парола, изпрати ми я на пощата. От линка, даден в писмото със забравената парола влизам спокойно. От логин формата на самия блог не мога да вляза, макар че изчистих бисквитките, хронологията и изтрих запаметените пароли. Направих втори потребител, който също не може да бъде разпознат с името и паролата. Знае ли някой защо се получава това?
 
От: Странен проблем с влизане в админ панел на блога

Аз имах същия проблем, оказа се някакво вирусче (червейче ли как му викаха)- провери дали няма нещо от твоя компютър, което да спира, иначе може и да е моментно ( да се надяваме ).
 
От: Странен проблем с влизане в админ панел на блога

Разбрах откъде е - оправих го. Преди да стане това, смених url от http://radkahair.org/ на http://www.radkahair.org/ - след това не можех да вляза в контролния панел не само от компютъра вкъщи, но и от другия, във фризьорския ми салон. Кликнах на забравена парола - през линка, изпратен с новата парола влизах, през логин формата - не. Сега това се оправи. Изобщо не можеше да се влезе през логин формата - с никой от акаунтите - все показваше непозната парола. Та вече няма проблем.
 
От: Странен проблем с влизане в админ панел на блога

трябва да се внимавам с url-тата. Ако се случи пак - най-добре от wp_options таблицата през phpmyadmin и наръка го сменяш
 
От: Странен проблем с влизане в админ панел на блога

Няма да пипам повече тези неща.
 

Горе