MegaKaloyan
Well-Known Member
Имам някакъв странен проблем с инсталацията на WP на хоста, и то не е само в един хост понеже имам още няколко. Опитвам се да инсталирам WP като преди това разбира се инсталирам и SSL и като тръгна да отварям админ панела на WP и се получава все едно няма SSL . Заглавната страница се зарежда нормално , вижда се горе линковете към администрацията, но реално като цъкна там и нъц....
Какво се случва и откъде може да е този проблем ? Само да спомена , че пробвам последователно с последните 3 версии на WP и по един и същи начин се държи. Има и още един проблем който го има , на готов инсталиран WP инсталирам WooComerce и не мога да го активирам тъй като не ми показва активна локация за държава.
Какво се случва и откъде може да е този проблем ? Само да спомена , че пробвам последователно с последните 3 версии на WP и по един и същи начин се държи. Има и още един проблем който го има , на готов инсталиран WP инсталирам WooComerce и не мога да го активирам тъй като не ми показва активна локация за държава.
Последно редактирано: