Странности със Гугъл

goran

New Member
Здравейте.От около месец имам онлайн магазин.Странното е,че по дадена дума магазина е на първа страница второ място от 160 000 резултата търсенията на думата са 12000 месечно и при всичкото това имам само 4 влизания.Странно ми е.Вие какво ще кажете?Първо ми е странно,че с толкова нов сайт излизам на челна позиция.И второ влизанията са много малко!
 
От: Странности със Гугъл

как проверяваш на кое място си?
изключи ли си персонализираното търсене?
 
От: Странности със Гугъл

Откъде се изключва персонализираното търсене?
 
От: Странности със Гугъл

Излез от гугъл-акаунта си.
Аз ползвам търсене с Google global - екстеншън на FireFox, там можеш да зададеш резултатите да ти излизат все едно си в САЩ, Англия, Ирландия..
Можеш да пробваш и това http://www.serprank.com/
 
От: Странности със Гугъл

По-голяма простотия от персонализираното търсене няма! А, чакай, онова търсене, дето излизат резултатите веднага, след написаната буква май гони персонализираното търсене по простотия...
 
От: Странности със Гугъл

Сърдечно благодаря за напътствията.Използвах http://www.serprank.com/ и се оказа,че все пак имам някои попадения в десетката а именно първа страница на гугъл първо място.Още веднъж благодарности на отзовалите се.
 
От: Странности със Гугъл

Има някакъв проблем да си на първите места за такива търсения и да имаш 4 посещения. Провери дали думите/фразите, по които си на първо място са търсени и / или конвертиращи
 
От: Странности със Гугъл

Имам няколко попадения на първа страница на гугъл.Според adwords общия брой търсения на тези думи е 1300 .Едва от 4-5 дена качих Google analytics ще изчакам да видя резултатите от поне 14 дена.Магазина е нов и постоянно вкарвам продукти ръчно един по-един.Посещенията са ми повече от 4 но съвсем не са очакваните.Имам около 30-40 дневно,но повечето са случайни фрази с които съм намиран.От думата на първо място посещенията за 4 дена 5 влизания при месечно търсене от 480 пъти.
 
От: Странности със Гугъл

Ами наеми си seo оптимизатор като искаш резултати, не може да си добър във всичко, не го ли разбрахте, тая работа с гугъл си е професия.
 

Горе