Стратегическа игра с въпроси и отговори

madmax3

Member
Здравейте

Бих искал да Ви представя новата версия на една моя стара игра. Тя се намира на адрес http://iq-war.eu и представлява стратегическа игра, в която за да постигнете развитие е необходимо да отговаряте на различни въпроси. Правилните отговори Ви носят точки и население с които да защитавате градовете си и да финансирате военните си походи за завлядяване на нови територии. Неправилните отговори имат обратния ефект - намаляват Ви точките и населението.

Вие играете върху реалната карта на Земята. Започвате с един град, който е реално съществуващ и на точното си място. Постепенно можете да завладявате съседни градове.

Надявам се идеята да Ви хареса и да бъде Ви полезна за научаването на нови факти и знания. Въпросите са от досегашните тестове за матури, така че на тези които им предстоят такива, може да се подготвят за тях докато се забавляват. По-възрастните пък ще могат да си припомнят някои позабравени неща от времето когато са били ученици.

Разбира се, очаквам Вашите мнения и препоръки, както и забелязани проблеми.

На всички които решат да опитат пожелавам късмет. Може да се играе и без регистрация, но с някои ограничения.
 
От: Стратегическа игра с въпроси и отговори

Играта изглежда интересна, но малко дървена. Бутонът за изход от изкачащите прозорци може би е по-добре да си бъде стандартен X

Препоръчвам да махнеш шума на вълните от главната страница или поне да го намалиш - примерно да се пуска автоматично на 50% от силата на звука
 
От: Стратегическа игра с въпроси и отговори

Играта е много зарибяваща.
 

Горе