Струва ли си "инвестицията"?

Miss Klassnaya

Active Member
Колеги, отскоро съм new seller в eBay и съответно имам доста ограничения(10 items/$500 monthly). Аз обаче обичам бързо да се случват нещата и следователно открих един сайт с тематика продажба на eBay и PayPal акаунти. Намерих там една оферта за eBay seller акаунт, без лимити, на 2 години, с около 400 положителни feedbacks + верифициран USA PayPal акаунт, като цената на двете е към $300. Според вас заслужава ли си да купя този seller акаунт, който няма никакви лимити, или е по-добре да се развивам бавно и славно с моя си акаунт?

P.S. Тази тема в правилния раздел ли е? :mrgreen:
 
От: Струва ли си "инвестицията"?

ти си знаеш, може и да си заслужава, може и да не си заслужава, не знаем какво продаваш, нищо не знаем всъщност. Много хора купуват всякакви акаунти, но зависи от тях дали си заслужава или не.
 
От: Струва ли си "инвестицията"?

Най-различни неща продавам(drop-shipping), но с тези лимити.. тежко, тежко.
 
От: Струва ли си "инвестицията"?

Не съществуват eB акаунти „без лимити“ (ако беше без, би струвал 5-цифрено число+), освен при тези, продаващи с милиони поръчки и десетки хиляди listings. Иде реч, че или отсрещния нещо менти, или не иска да покаже screen от Sellings, or so.

Отначало винаги е тежко, да. А дали си струва или не, остава да разберем как ще добавиш в „Sulio Pulev“ US акаунта своята дебитна карта „Miss Krassnaya“ :), пък инвестицията я се избива, я не.

10:01ч. на 1-во число българско време (или след 22:00ч. вечерта, зависи колко бързо се refresh-ва eB's DB) се reset-ват месечните и пак започваш от 10/$0,5k.

Никой experienced & advanced не обича „бавно“ да се случват нещата.

Но можеш да яхнеш коня и да ги дадеш все пак кинтите. Послушай съвета на Къци с кръстословиците и Мечо Пух. Поне няма да те гложди мисълта, ако не стане нищо или се (само)прецака акаунта, че в бъдещ период изобщо ще си помислиш за покупка, а не да си развиваш собственият акаунт.

Така или иначе спор няма, тази пътека и трудна и с много подводни и надводни камъни, айсберги и др. Не е така лесно, както е в българския шмекералник/прецаквалник (а за някои дори и там викат, че било „трудно“).
 
От: Струва ли си "инвестицията"?

Акаунти без лимити действително съществуват. Направих проучване. Загадка си остава ниската цена обаче.
Иначе това с акаунта - изобщо няма да има нужда да добавям дебитната си карта в новия US PayPal акаунт. Директно ще си работя с него, пък после трансферът на пари е лесна работа.

Благодаря за мнението.

Още не съм решила все пак.
 

Горе