Субтитри на Video в Neta в реално време

krisistef

Member
Искам да питам някой използва ли или да знае нещо относно следното питане.
Имам TV който като го настроя превежда със субтитри в реално време на различните канали SNN, HBO и т.н. или слага Eng субтитри (зависи от настройките какъв език искам).

Въпросът ми е когато гледам нещо от youtube или някакво видео от някой сайт докато съм в нета, какъв софтуер да използвам за да ми превежда със субтитри както на TV-то. Или пускам видеото на купа през Windows Media Player. Нямам впредвид Филмите със субтитри.
Имам впред вид видое уроци, много сайтове предлагат он-лайн обучение има много и в youtube и за да ги разбирам по-добре ми е нужна подобна програма. Някой ги свалям да ги гледам на купа, ама други немогат да се теглят.
Нямам притенции може и да са на Eng е по-добре ще е да са на BG.
 
Последно редактирано:
От: Субтитри на Video в Neta в реално време

Аз за първи път чувам да се превеждат в реално време, мисля, че все още техниката не е развита на такова ниво и нещо бъркаш! Това ако беше възможно, нямаше да се слагат субтитри на клиповете, ми щяха да си ги превеждат в реално време. Или може би аз бъркам и това вече е възможно?
 
Последно редактирано:
От: Субтитри на Video в Neta в реално време

Гаранция, че този превод е на поне 50% неточен и вади абсолютни глупости. Не съм срещал такъв софтуер за субс. Може да си теглиш клиповете и субтитрите, да минаваш субтитрите през транслатор и тогава да си ги слагаш в клипа.
 

Горе