Счупих гугъл , но защо е така слабичко

Защото както ти каза @traiki това са комарджии.
А аз ти казвам защо вероятно трафика ти е слаб - вероятно защото тези комарджии си имат предпочитани сайтове и ги посещават директно, както повечето тук посещават директно predpriemach.com а не го търсят в гугъл.

П.С. едит + не ми се струва че залагащите се интересуват много много прогнози. По-скоро това за тях е краста и обичат да си мислят, че точно те знаят. Така преди години един ми обясняваше как е изучил всички системи на тотото и гарантирано можел да спечели поне петица.

И оттам трябва да тръгнеш логически след като вероятно това е причината какво да направиш за да си докараш трафик.

И логически, стига да имаш прилична логика, след като знаеш проблема и след като знаеш каква е причината можеш да мислиш как да си докараш трафик. Защото в случая логиката задава правилата - след това е изпълнението. Което на теб вероятно ще ти е много по-лесно.

Но аз трябва да си сложа един донейт бутон и да искам по 10 ст. 5 цента или 1 рубла, защото в миманса съм помагал на доста хора, включително за един фонт, който човека се беше утрепал да го търси, а аз лично много рядко съм получавал съвет по същество, решаване на проблем по същество, или помощ по същество. Или иначе казано конкретно.

Защото ако човек си представи че е колоездач, и има колело, и знае основни неща но не знае конкретни неща, например каква точно е ролята на вилката няма да знае и как да я поправи. Или пък иска да си направи приспособление за заключване на кормилото и знае как работи кормилото и знае как да го заключи, или дори знае до голяма степен инструментите с които да го направи - но не знае точно как пак удря на камък.
А твоя случай явно ти имаш техническите познания, но нямаш логическите изводи. А при мен е обратното - аз нямам конкретните технически познания, както и време.
абе човек ти говориш съвсем друго нещо.. аз не предлагам прогнози..
аз говоря затова че въпреки голямото търсене на тази думичка няма никакъв трафик.. така както показват някои тулчета..
 
абе човек ти говориш съвсем друго нещо.. аз не предлагам прогнози..
аз говоря затова че въпреки голямото търсене на тази думичка няма никакъв трафик.. така както показват някои тулчета..
Ами една от най-вероятните причини да нямаш трафик е тази, която ти казах.
Някой за да търси нещо конкретно в гугъл или не е много наясно или е покрай темата. А в случая със залаганията се предполага че голямата част от залагащите си знаят доста добре къде да залагат.
И за мен тези хора, като цяло не се интересуват от прогнози. При тях тръпката е гембъла.

Даже сега обръщам внимание какво ти е казал @slavchev в първия отговор.
Ами така е да, както ти е казал той и както ти казах аз. Кой ще търси бет365 или пък бет еди какво си в гугъл. Почти само нов контингент или хора, който ще се заинтересуват от дъжд на вятър.
Когато е свързано с някакво по голямо спортно събитие.
Редовия комарджия няма да ходи да търси бет365 в гугъл и @slavchev е прав.

Е сега започна Уимбълдън и кажи речи всичко се върти около Джокович, така че... можеш да предположиш с какви думи би могъл да си докараш трафик в момента.

И ако се окажа прав, после нали :_) 10 ст. 5 цента или 1 рубла :)))
 

Горе