"Събуждане" на фейсбук страница и повишаване на рийча

Здравейте, как бихте подходили при следните ситуации:

- ФБ страница с почти 100к последователи, но с рийч на публикациите към 2к средно. Това се получи поради това, че се налагаше да публикувам неща, малко различни от тематиката на страницата, което очаквано не се прие добре от последователите - не им бяха интересни и ги подминаваха. За момента си мисля да насочвам реклама към последователите на страницата - да им припомня, че съществува все още такава страница и че има и интересни неща в нея.

- ФБ страница на историческа тематика, с 26к последователи, но не ми остава време да я поддържам и горе-долу 1 път на месец публикувам нещо, ако се сетя. Иска ми се и нея да я посъбудя.
 
Най-важното според мен е системно публикуване на снимки/видеа свързани с тематиката на страницата. Неща, които водят до повече "engagements". Неща от сорта на "Харесай ако бля бля.." и снимка на 3 ралични неща с Лайк, Смеещо се човече, Сърце карайки ги да изберат едно от тях.
П.С това са мои наблюдения от опитите ми да съживявам страници и не претендирам, че съм специалист в тази област.
 
Здравейте,точно така най-важното е често да се публикува във нея имам над 20-30 страници които всеки ден се качва по минимум 10-15 снимки имам и как да споделям над 200 групи страници и то активни по всякакъв вид тематика.Ако имаш интерес мога да ти хелп.
 
Пускай леки реклами към "Хората, които са харесали страницата и техните приятели".
 
Пускай леки реклами към "Хората, които са харесали страницата и техните приятели".

Би ли ми обяснил какво е леки реклами?
Аз имам страница 14к със седмичен рийч около 250к ,но искам да засиля още.
 
Би ли ми обяснил какво е леки реклами?
Аз имам страница 14к със седмичен рийч около 250к ,но искам да засиля още.
==
Говорих за колегата спрямо неговия проблем. При теб ти трябва друга стратегия. На теб не ти трябва да събуждаш почти умряла фейсбук страница. При теб аудиторията ще се засили още повече, ако си още по креативен.
 
Аз пускам по 6-7 поста на ден и мисля че като пускам повече и правя точно обратното. Намалява рийча на всяка публикация.
 

Горе