Съвети за внос от Китай.

Здравейте другари ( да се чете съфорумници).
От известно време проучвам един продукт и евентуалното му внасяне от Китай. Намерих си производител през Алибаба. Продукта изглежда добре по снимките. Мисля, че за първа поръчка спазарих и цена. Цената на доставката също е ясно. ДДС-то е ясно също. Орентировъчно знам колко ще бъде и Мито-то. Като направих малко сметки, нещата ми се връзват.

Поразпитах малко и гледам, че най-срещаните проблеми са че продукта не съвпада с снимките който си получил. Или изобщо не ти пращат нищо след като платиш. Затова искам малко информация ако някой е патил. Или какво правите за да се защитите.
Имам опция за плащане през PayPal и има опцията да пратя куриера от тук за да го платя при пристигането, а не да им пращам пари за това нещо. До колкото знам мога да си поискам парите обратно през peypal без проблеми ако съм недоволен.
Трябва ли да поръчам една бройка за да се убедя в качеството на нещото което купувам!? Трябва ли други мерки да взимам за да не съм прецакан накрая!?

Ще съм доволен на всякакви съвети, особено ако са от личен опит.

Благодаря предварително

Желая приятен ден на всички

Здравей , трябват ми 900 тефтера от алибаба можем ли да ги внесем и за колко време ще са тук
 
Аз и мой колега ползваме услугите на Трендисток. Момчето е българин, живее там и е професионален агент за внос на стоки от Китай
Имат и сайт -> https://trendystock.agency/
Даже с момчето сте адаши по фамилия. Какво съвпадение
 

Горе