Съвети за монетизиране на бизнес каталог?

ReminD

Well-Known Member
Нишата е cleaning services, за Ню Йорк ( state ) , добавил съм всички градове/ селца, и райони към тях, сега съм се захванал да добавям фирми, които ги вземам от локал сърча.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_towns_in_New_York тези са добавени, честно казано, нямам опит в подобни сайтове, дайте някакви съвети? Идеята ми е да монетизирам чрез премиум пакети за листингите, дава им rank_priority като са в даден район / и имат редица екстри спрямо нормалните листинги - dofollow линк, отделна страница с цени, services, снимки, и някои други неща.

Върти ми се в главата, след като имам добавени някакъв брой фирми, да се обърна към US Native, който да ги контактне и да и предложи премиум листинг, другият вариант е всичко да е премиум, да няма безплатни листинги ( това не ми харесва ), третият вариант е да аутсорсна всичко към някакви пичове от САЩ, които могат да направят и cold calls към компаниите. А, има го и варианта да оставя всичко да отлежава, и да не правя нищо, освен да добавям компании, и да се надявам те сами да си order-ват премиум листинг.
 

Горе