Съвети за начинаещ...

noproblem

Member
Здравейте на всички,страхотен форум! Прочетох много теми и ми стана много интересно,всичко това,което обсъждате тук.
Отдавна търся нещо,което мога да правя от вкъщи и същевременно да искарвам по нещо.Минах по познатата схема /може би и др са се излъгали /-cashfieta-"кликай за стотинки и си чакай парите с месеци" :mad: и много други "примамливи оферти":(.Сега търся нещо при което сама ще си отпределям по колко ще работя и кога.Вие какво бихме ме посъветвали като начинаеща,не разбирам особенно от програмиране-знам малко за HTML,но нищо по-сериозно.Като на първо време,мога да помагам на някой за някой проект ,да се понауча малко:|.
Е,чакам съвети с какво да започна...
благодаря,че отделихте време да прочете темата ми :mrgreen:
 
Избери си някаква афилиейт програма и продукт / продукти, които да промотираш. Създай си блог в Blogspot (няма да са ти нужни кой знае какви технически познания) и започни да пишеш статии свързани по някакъв начин с продукта и нишата като цяло. После пусни по някой и друг линк от социалните мрежи и отивай да четеш какво е SEO. Ще ти бъде полезно, а и ще ни спестиш много до болка повтарящи се въпроси, ако изчетеш темите във форума.
 
От: Съвети за начинаещ...

Ами, следи обявите за работа в раздел "Пазар" и си харесай нещо.. ;)
 
От: Съвети за начинаещ...

направи блог за нещо, което ти е интересно - каквото и да е то. на първо време си направи безплатен блог в блогспот, сложи реклами на Г

опитай се да промотираш блога си - намери тематично свързани сайтове в бг нета, виж дали можеш да пуснеш коментари в тях, дали можеш да се запознаеш с техните собственици

най-вече давай интересно и уникално съдържание на своите посетители и чети този форум, ако знаеш англ чети колкото можеш повече но винаги отделяй един час на ден да пишеш в блога си

успех
 
От: Съвети за начинаещ...

но винаги отделяй един час на ден да пишеш в блога си

Едно време Плиний Старши записал в дневника си (дневник е блог без достъп до интернет) "Nulla dies sine linea"
 
От: От: Съвети за начинаещ...

Едно време Плиний Старши записал в дневника си (дневник е блог без достъп до интернет) "Nulla dies sine linea"

В превод "нито ден без поне един ред"
 
От: Съвети за начинаещ...

Има една чудесна статия на Митака от Креативен.ком,където пише,че за да успееш трябва да си различен с нещо от другите!Направи нещо по-различно и не се придържай към клишетата. И най-важното отстоявай твоята гледна точка,дори други да ти се смеят!
 
От: Съвети за начинаещ...

Добре дошъл на борда
може като за начало да си инсталираш цсм -WP (ако имаш въпроси ще помогна за него )или някоя друга ...
избери много внимателно домеин за каквото и да се захващаш избора на домеин е много важен ! Колкото по стар толкова по добре е разбира се ... дабавяи Качествен контент и и полека лела набираи скорост .... и да не забравя зареди се с търпение ще имаш нужда :)
 
От: Съвети за начинаещ...

За да не повтарям написаното по-горе ще ти дам още един вариант да започнеш - нарича се article marketing или маркетинг, чрез статии. В интернет има страшно много информация по въпроса, може да потърсиш и прочетеш, защото ншмам възможността да ти опиша всичко подробно в този пост.

Съвсем накратко бих ти препоръчал следната схема - избираш си хубав домейн и продукт, който да промотираш. Такива продукти можеш да намериш в сайтовете, описани в "Trusted Affiliate Programs" раздела, качваш си готов сайт, който можеш да изтеглиш от избраната от теб програма. След като си се справила с това търсиш и четеш информация за това как се пише "сейлс копи" (такава информация има много във форума) и написваш своето уникално съдържание. След това проучваш пазарната си ниша, таргет клиентите ти и какво ги вълнува и пишеш статии свързани с техните проблеми и нужди. Статиите в последствие публикуваш в сайтове, наречени article directories като добавяш линк към твоя домейн. Такъв сайт е ezinearticles.com От тези сайтове, ще получаваш трафик, а съответно и продажби. Това е една от многото стратегии с които можеш да започнеш. Потърси инфо, избери си нещо и както казват в Nike - Just do it!
 

Горе