Съвети

Точно в wordpress.com едва ли е най-подходящото място за подобни блогове, но ти си знаеш. Ще ти трябва повече текст, ако искаш да хванеш трафик от търсачките. Как мислиш да изкарваш пари от подобен блог? Продажба на линкове?
 
От: Съвети

Ми още не знам!, те са качени всички в shareapic, който дава пари на view ,днес имам +420 посещения почти без реклама , отделно съм ги линкнал всичките в linkbucks~, ще видим , на мен ми се струва много simple блогаама не знам какво още да му сложа
 
От: Съвети

Съвет - не качвай нищо в Linkbucks, много дразни, всяка снимка има 15 реклами, които ако не махнеш, не се махат сами.
 
От: Съвети

Още един съвет, по-широко обобщен, но донякъде свързан с конкретната тема.

След пукането на първия интернет балон в края на 90-те изгърмяха не само акциите на IT-компаниите, но и далеч по-прозаични неща като едни от най-печелившите ниши за тогава като адълта, които бяха разпределени най-вече между американци и руснаци. При намаленото платежоспособно търсене и една година ритане по кокалчетата между господарите на тгп-тата и сиджерковете те се принудиха да сключат споразумение относно аффилиейтите. Американците запазиха кеша, а руснаците - баксовете (тези думички са най-примамливи за средностатистическия лузър, има изследвания). Това продължава и сега, десет години по-късно, сменени са нишите само. Т.е. видите ли програма или сайт с bucks в името си и нямате понятие от руска психика - надежда всякаква оставете.
 
От: Съвети

http://imbacars.wordpress.com/ А съвети за това нещо ? нещо му стана на shareapiv.net и се чудя как така толкова посещения ;д за 2-3 мин по +100 разглеждания на снимки ( wtf :? ;d )
Balance: $ 2.9009 USD

Image views: 13244

Referred Users: 13

Referred Image Views: 736


http://www.shareapic.net/ref.php?owner=elunez - Ако някой иска да се регистрира като мой реферал ;/
 
От: Съвети

http://hotgirls8.wordpress.com/ , на 2 дни е , ако можете да препоръчате нещо
Зареждам блога със заглавие "Hot And Sexy Girls Blog", но вместо това виждам автомобили, а момичета чак на дъното. Ако става въпрос за жени и коли, спомени го в заглавието.

Публикувай някакъв тип текст, за да имаш повече посещаемост от търсачки. Примерно правиш статия за модел Ferrari, даваш няколко параграфа информация за модела, снимките след тях. В крайна сметка блоговете предлагат информация предимно в текстов вид, а видеоклиповете и изображенията я допълват.
 
От: Съвети

Знам но това е защото , само при публикуването след 5-6 секунди на +100 снимки , в shareapic.net се показват +500 посещения , това не мога да си го обесня , защо е така , като съм 100 процента сигурен ,че едва ли за толкова секунди могат да се видят толкова снимки , някой да има обеснение ? това става само в тоя блог
 

Горе