Съвет за индексиране на страници

wood

Well-Known Member
Дайте съвет как да направя така че когато Гугъл ми индексира страниците да взима част от заглавието и описанието на обявата. Сега всички страници който са индексирани в мрежата са с едно и също заглавие и описание. Системата е iRealty www.irealtysoft.com/demo.html, за обяви за имоти. Вътре в админа никъде не виждам откъде може да се промени това.
 
От: Съвет за индексиране на страници

Когато отидеш в Site Layout->Site Pages и дадеш Edit на някоя тема, не ти ли се зарежда една форма, в която има поле Title и Description? Тук трябва да въведеш уникално заглавие и описание за всяка тема.
 
От: Съвет за индексиране на страници

Има тази опция...но когато някой пусне обва че продава имот във Варна, мисля че няма да излезне това заглавие / Продавам имот във Варна /, а ще се появи това което съм написал в title/Listing Details .
 
От: Съвет за индексиране на страници

А когато този някой пусне обява..Продавам имот във Варна.. този низ къде отива? Това не е ли всъщност title-a на страницата?
 
От: Съвет за индексиране на страници

Не ме разбра bastunakis ,
имах предвид че ако задам да пише в title/add_listing: публикувай своят имот тук, а някой си пусне обява с текст: продавам имот във Варна. При индексиране на обявата в Гугъл кое от двете заглавия ще се изписва. Това което аз съм задал в title или това което публикуващият е написал.
 
От: Съвет за индексиране на страници

Благодаря за помоща bastunakis
грешката е моя, просто аз съм написал title в index.tpl и blank.tpl, и то от там е теглило. Сега като ги премахнах всичко си е наред. Мерси пак.
 

Горе