Съвет за развитие

bluefighter

Active Member
Здравейте,

доста мислих за сайта си как да започна да го подържам и развивам и реших да попитам за някой съвет. Сайта ми е за спортни новини, обаче нямам време трябват ми помощници редактори да пишат новини и да добавят с 2-3 ще върви много добре, но тук идва въпроса как да им плащам каква изгода да имат те да ми станат редактори а бюджета е малък и не искам да лъжа хората . Чакам съвети :)
 
От: Съвет за развитие

Уебсайтове за спортни новини има много, а единственият начин да пробиеш към висока посещаемост с малък бюджет е да публикувате различни от останалите мнения и гледни точки, които ще се класират добре в социалните мрежи. Едно търсене в Свежо.нет показва ясно какъв тип спортни статии получават най-голямо внимание.

Моят съвет е да се намери един, но качествен човек, който да публикува между два и пет материала дневно, а плащането да се извършва на написана статия, не на месечна или седмична основа. Така, в случай че бюджетът се изчерпи, може работата да се прекрати без да се продължава неплатено и да стигне до конфликт.

Наблегнете повече на оптимизацията за търсачки, явно нямате достатъчно голям бюджет за реклама. По този начин ще получавате органичен трафик редовно, което е преимущество за всеки портал в спортната ниша.
 
От: Съвет за развитие

Сами самия сайт е уникален, но иска доста повече от 2-5 статии. Около 10 - 20, но те са кратки.
Мисля да пусна едно предложение примерно 3 ма човека си пускат по една букмейкърска програма и си печелят в замяна на което трябва да пишат новини.
Мисля обаче, че няма да има желаещи.
 
От: Съвет за развитие

За да го оптимизираш добре трябва много съдържание.Ако съм на теб ще давам прогнози за мачове,развитие на отделни отбори,еклсузивни информации за играчи или отбори,трансфери и коментар по трансфера... Общи взето трябва да даваш и собствено мнение по въпрос - ако им харесва на хората,ще посещават сайта.Оптимизирай всяка страница по отделно (статия). Имам предвид , когато публикуваш статия , потбери ключови думи,описание и подходящ таитъл.
 
От: Съвет за развитие

защо все се мъчите да правите сайтове които искат постоянна заетост ?
за мен един сайт не може ли да си работи няколко месеца без да влезеш в него - не е работа:)
вие се мъчите да оберете трохите от саитове които имат екипи на заплата
разбирам че всички тук се борим за трохи - но нека го правим без да се мъчим и трепем от работа ?
за мен най-ценното в един сайт е да може да си се развива на самотек ...
 

Горе