Съвет за сайта ми

hatre

Active Member
Пълен отчет на сео-то
Сайта е този. Трябваше да се класира по обувки. Проблема е че почнах да слагам линкове 3-4 месеца след като взех домейна и има 70% линкове към началната страница. 10% от линковете към началната са „обувки”, а останалите, фраза от няколко думи в която се съдържа варианти на обувки. Линковете са от най-добрите сайтове за статии и от най-добрите директории (50%/50%). Линковете са сложени за 4 месеца ( май-август 2012 ), през което време почти никакви статии не слагах в сайта. Сега той вече има 60 статии и на никъде.

Моята стратегия за ремонт
Правя си нов сайт, не домейн на кирилица, а с уникално име
След като 2-рия сайт направи 1 година, а през това време съм слагал статии и в 2-та сайта, ще пренасоча този към другия.

И въпрос забелязвам вече че като спра да слагам линкове сайтовете минават назад, като слагам постоянно се запазват. В при този сайт да слагам ли да кажем на седмица по 1 линк?

Искам да го оправа но не ми се слагат вече линкове
Чел съм за последните упдейти на пингвина, и за намаляването на силата на линковете и увеличаването на марката, проблема ми е че искам да го поправя без да слагам линкове (например може но от FB twitter). Защото на повечето меса пиши да се сложат линкове към вътрешни страници и да се слагат постоянно, но ми се стрива че така още повече ще се обаже.


Благодаря, мисля че дадох изчерпателен отчет :)
 
От: Съвет за сайта ми

hatre, каква ти е идеята с този сайт? Какво искаш да постигнеш? Просто да се класираш на челни места за 'обувки' или на някакъв етап да го монетизираш? Как ги пишеш тези телеграфни постове? С google translate ли ги превеждаш? Чел ли си ги изобщо? Имаш грешки във всяко изречение, смисълът на места се губи, сайтът няма никаква концепция, template-a е неподходящ... Не знам, и на първо място да се класираш, за мен сайтът е абсолютно лаишки и не бих го посетил втори път. Съветът ми е да го забравиш това СЕО за малко и да пренасочиш енергията си към по-качествено съдържание. С най-добри чувства! :|
 
От: Съвет за сайта ми

Ами да ти кажа вече 110 статии изписах и по-хубави не намерих. Преводача използвам но по принцип малко трудно виждам и повече разчитам на подчертаването на правописните грешки на лорда, от колкото да видя точно думата. Няма никво време и да ти кажа предпочитам първо да се класира и после да стане хубав, от колкото да стане хубав и никой да не го вижда. Ти пък ще кажеш че само аз съм така. Статиите съм ги вземал от най-известните директори за статии, да съм ги мислил аз - не.
 

Горе