Съвет за сайт. - на стройтелна фирма.

cecipenev

New Member
Здравеите, отново :)

Бих се радвал да ми дадете съвет, както за направата ( все още обмислям да не го правя аз ) така и за съдържанието на сайта, който ми е в главата.

Сайта не е за печелене на пари онлайн, а сайт на стройтелна фирма.
Случи се така, че в една от двете стройтелни фирми на баща ми, работя аз и е нормално да търся начини да донеса до добро за фирмата, било то чрез сайт.
Идеята за сайта ми е да представлява фирмен сайт, който да съдържа, услуги предлагани от фирмата най-вече, контакти и може би обекти направени до сега, поне това ми се върти в главата ( за това и пиша тази тема, да се дават съвет, кое е най-добре ).
Общо взето е това, искам да попитам за съвет, първо дали да е много разчупен сайта ( 3д и т.н. ) или малко по простичко, но качествено направен, какво да съдържа сайта ( тук бих се радвал на по запознатите в тази насока сайтове ) и начина на реклама на сайта, тоест и на фирмата.

Благодаря предварително, а ако някой е по заинтересован, нека пише ЛС, ще му отговоря с най-голямо удоволствие.

Благото на семейството над всичко, за това и ми идват такива идеи :)

Лек и спокоен ден, приятели.
 
От: Съвет за сайт.

Според ме е добре сайта да е по простичък и по лесен за навигация... После ще напиша още, че тръгвам за даскало :)
 
От: Съвет за сайт.

Според ме е добре сайта да е по простичък и по лесен за навигация... После ще напиша още, че тръгвам за даскало :)

Подкрепям @Sammy но мисля, че все пак и дизайн-а не трябва да е супер прост. Хубаво е дизайн-а да съответства на това с което се занимава фирмата, а за структурата.. по-добре е за интернет потребителите да е по-простичко направено за да могат да се ориентират лесно вътре. Като цяло едно поле "За нас" едно "Проекти" .. "Контакти" ..можеби "Спонсори" ..това е общо взето според мен.

Успех с проекта ;)
 
От: Съвет за сайт.

Благодаря все пак, бих се радвал някой да сподели професионален съвет, било то някой собственик на такава фирма и следователно сайт или чрез наблюдения :)
 
От: Съвет за сайт. - на стройтелна фирма.

ами най-лесния вариант е отиваш в тази ниша и гледаш другите какво горе-долу правят
 

Горе