Съвет за форум

The_MaStEr

New Member
carsinfo-bg.com това е моят форум и искам съвети от по-запознатите с уеб как да го разивя. Форума според мен има добро сео, някой теми излизат на 1ва страница в google,форума е различен от другите, до сега не съм срещал друг подобен с така систематизирана информация за автомобили, за техния ремонт и подръжка.

Очаквам вашите съвети как мога да развия форума

Благодаря предварително!:)
 
Последно редактирано:
От: Съвет за форум

Сайта не се отваря?

едит: да , объркал е , мерси ktomov .
Мнението ми за форума е, че е погрешно направен. Когато си говорим за форуми, които трябва да се развиват от нулата, трябва да се класифицират и таргетират много стриктно и "тясно", тоест не може да пуснеш 100 раздела, за различните коли и да очакваш някой да пише. Целта е да се създаде някаква общност, така с много раздели, дори и да имаш някакви регистрации и мнения, ефекта няма да е като във форум за "ФИАТ" , където всички потребители обсъждат един модел кола. Според мен толкова много раздели може да си позволи само някакъв проект, който донякъде е бранднат из интернет и има редовни посетители , което да придърпат към новият проект.
 
Последно редактирано:
От: Съвет за форум

Предполагам е сбъркал и трябва да е carsinfo-bg.com
 
От: Съвет за форум

Форумчето не е лошо, но ми е много мрачно. Освен логото и домейна, нищо друго не показва, че става въпрос за автомобили.
Защо не сложиш на домейна един сайт с интересни новини, снимки и т.н., а форумът ти да стане на събдомейн forum.carsinfo-bg.com? Чрез статиите ще докарваш трафик на сайта и на форума.
Но ще ти трябва доста уникално съдържание и време. Ако разчиташ единствено на форума, не ми се врява да стане. Защо да го чета и да пиша в него? Какво повече има от останалите? Помисли върху тези въпроси.
 
От: Съвет за форум

понеже нямам много време в момента да пиша система, бихте ли ми препоръчали някоя готова която мога да използвам или да ми дадете насока какво да търся, докато напиша моя
 
Последно редактирано:

Горе