Съвет относно прехвърляне на пари от Pаypal в Payza

Krasimircho

New Member
Здравейте,

някой случайно да се е сблъксвал с такъв проблем и по - точно как да си прехвърля парите от пейпал в пейза.

Нека някой да ме съветва кой е най - бързия, с най - малък риск...

Аз търсех да си вложа в някое PTC и да ги изплатя към Payza, но не намирам такова PTC..

Също добър вариант е и HYIP програма, но няма такива, които да поддържат Paypal, за да инвестирам..
 
От: Съвет относно прехвърляне на пари от Pаypal в Payza

Прехвърлянето на пари От Paypal в Payza принципно е много трудно и може да стане само чрез примерно 2ма потребителя в някои форум.Да речем аз имам 20$ в Пейза и ми трябва същата сума в Пейпал,и си ги разменяме,но това разбира се е доста рисковано,тъй като не се познаваме...Мене лично са ме лъгали веднъж пратих 20$ от пайпал за 20$ в Либърти Резърв,човека отсреща като получи парите и ни говор ни картина от него.Добре,че Пейпал имат опция refund и ми върнаха парите.

А принципно политиката на Пейпал забранява обменянето с други подобни процесори,както е и голяма рядкост(както си споменал) HYIP сайт,който приема Пейпал,но все пак се намират някои такива.

По-лесно е обменянето на Пейза за Либърти Резърв и обратно.Става чрез един специален сайт за обмен на електронна валута - xchanger.org,но пак е зор,дават се едни заявки...трябва акаунта ти да е верифициран...занимавка е общо взето.

Ако инвестираш в HYIP програми можеш да ползваш solidtrustpay,там може да си регистрираш картата(дебитна или кредитна) както в Пейпал и можеш да плащаш и да теглиш с нея.

Аз се занимавам с HYIP,имам мониторинг сайт,на който следя програмите,в които съм инвестирал hyiptopspot.com.Сайта си го поддържам лично аз и статуса на всички програми е реален и оттам можеш да си избереш някой сайт,който използва solid trust pay.

А между другото имам 10$ в Пейза,ако искаш можем да ги обменим,не ми трябват засега,пиши ЛС,ако искаш.
 

Горе