Създаване и поддръжка на онлайн магазин - търси се фирма.

Да бе така е, прав си. От сума ти време го отлагам, защото обмислям ново име - съответно лого, дизайн и сума ти обекти, които не съм добавил. А след цял ден работа на компютър се "пикселизирам" и така къде умишлено, къде неумишлено протаквам :D :D. Но си прав де...приемам критиката :D. Да взема даже да го махна от подписа, че тука сте все с набито око за критиката, а потупването по рамото става все по-рядко хахаха.
Просто седи като лице на работата ти. Успехи тогава. Имаме всичко тук - от хора за дизайн на някакви картинки, така и хостинг предложения. ;) Пожелавам си на следващото влизане да видя прогрес.
 
Здравейте,

Предлагам план за развитие на онлайн магазин. Екипът, който имаме е изграден от двама човека, които са в онлайн бизнеса от няколко години. Към момента работим в едни от най-големите онлайн магазини в България. Имаме изграден опит и усет към клиентите и добре разбираме какво би ги улеснило максимално.

Искам да почертая, че не искаме да продадем проекта, а се интересуваме от фирма, която би проявила интерес за съвместна работа. Идеята за нас е да развием нещо, което има смисъл и ще ни хареса.

На кратко в плана ни са включени следните идеи:

1. Метод на работа и определяне на ясни цели.
2. Създаване на онлайн магазин:
- Изготвяне на подходяща тема - визия.
- Систематизиране на работата в сайта спрямо клиентите.
- Систематизиране на складовата програма към сайта.
- Създаване на уникални функции за клиентите, за да ги задържим при нас.

3. Маркетинг, реклами - социални мрежи:
- Стратегия за маркетинг и развитие на социалните мрежи.
- Изготвяне на промоционални кампании през даден срок от време.
- Постоянен контакт с клиентите посредством социалните мрежи.

4. Бюджет и развитие.
- Изготвяне на бюджет.
- Поставяне на първоначалните цели спрямо бюджета.

Планът, който вече е създаден - бе за фирма, която развива физически магазини за строителни материали. Разбира се обаче, като фирма от "провинцията", решението им бе, че не виждат смисъл да инвестират за интернет магазин.

Ако някой забележи, че има нещо нередно в това, което включва плана - моля за обратна връзка, понеже критиката е най-доброто за нас!
Имам интерес. Моля свържете се с мен на лично
 

Горе