nutrilitestyle

New Member
Здравейте,

Бих искал да създам собствен уебсайт, който ще използва дропшипинг процес и ще продава в западна Европа. Тъй като повечето от вас са минали през този процес, ще съм ви много благодарен, ако споделите процеса и условията при отваряне на такъв тип бизнес в България. Предполагам има доста специфичности, които ще са от полза за всеки, който се сблъсква с този тип бизнес, затова вашите коментари ще бъдат от полза на младите предприемачи. Не съм много запознат с административните процеси за отваряне на дропшипинг бизнес, затова се надявам, ако може да споделите guide и стъпки при отваряне на такъв бизнес.

Благодаря предварително! Успех
 
Демек свръзка между доставчик и дропшипър?
 
По-скоро ме интересува самият процес при регистриране на фирма - какви документи се изискват, за да се отвори дропшипинг фирма в България, кога трябва да се регистрира фирмата, какви такси се плащат, отчитане на продажби, като цяло всички законови изисквания ме интересуват. Благодаря предварително!
 
Здравей,
Мисля, че по- скоро въпросите ти са за опитен счетоводител, който си има работа с ВОП и ВОД, защото там има доста тънки моменти, с които дори и счетоводители с добро име не са запознати. Счетоводството на такъв тип търговия е малко по- особено и дори и тук някой да сподели как работи, това може да не се отнася точно за теб.
Успех!
 

Горе