Създаване на Affiliate саЙт.

petrov_mm

Member
Здравейте. Преди известно време се пробвах с ClickBank и успях да направя десетина продажби за месец, благодарение на пинтерест. От известно време пробвам пак същата тактика, но за съжаление не мога да получа дори и едно посещение. Преди, когато пинвах в дъска в която съм поканен, имах по 300 - 400 посещения, а сега не получавам нито едно.
Когато си направя нов профил и направя дори и един пин от него, веднага го баннват. Някой може ли да каже защо става така? Понеже ползвам блог в блогър само с една тема, реших да си направя сайт с мой домейн, където да сложа 20-тина теми и с тях да промотирам 2 - 3 продукта. За трафик мисля да не разчитам на сео, а на Bing и Yahoo. Проблема е, че никога не съм пускам кампания там и не знам да ли е поносима рекланата. AdWords ги изключвам понеже 2- 3- 4 лева на клик ми се виждат множко и нямат избиване.
Според вас, струва ли си реклама в Bing и Yahoo и по - евтино ли ще ми излиза от AdWords?
Също така бих се радвал за насоки към други ефективни източници на реклама ( бях платил за реклама във facebook на един от Fiverr, но нямах нито едно посещение).

Поздрави.
 

Горе